ДАР за теб

Home/ДАР за теб
ДАР за теб 2017-10-08T10:56:41+00:00

Благодаря ти, че потърси пътя към своята положителна промяна тук, в Devi Flow.  Поздравявам те за решението да работиш върху себе си – това е първата и най-важна стъпка, за което заслужаваш да бъдеш възнаграден/а.  Тук е мястото, където можеш да избереш своя подарък – безплатна медитация, статия или видео. За да го получиш трябва само да оставиш своя имейл.

Приятна, лека и плодотворна трансформация!

ЙОГА НИДРА – ПЪЛЕН РЕСТАРТ НА НЕРВНАТА СИСТЕМА

Знам, че твоето време е ценно,  затова ти подарявам една водена йога нидра, която ще ти помогне да се освежиш и заредиш с нови сили. По време на йога нидра – йогийския сън – тялото спи, а съзнанието остава будно и обходжда тялото, за да се постигне дълбоко ниво на релаксация. 20 минути йога нидра се равнява на дълги часове пълноценен сън. Можеш да я практикуваш следобед, вместо кафе, или вечер преди заспиване, както и в моментите, когато имаш нужда от енергиен шот. 

СЛУШАЙ ТУК 

Медитация „Професията“

Щастлива ли си от своята работа и доходите си? Остава ли ти време и ресурс да се насладиш на живота. А наслаждаваш ли се на работата си? Ако се колебаеш в отговорите си или поне един от тях е отрицателен, то тази медитация е за теб.

Отдели си малко време и пространство. Заеми удобна поза, затвори очи и слушай….

Медитация „Чувствам“

Наясно ли си със своите чувства? А позволяваш ли им да се проявят?  Опитваш ли се да контролираш своите емоции? Кога за последен път си позволи да изпиташ истинско удоволствие без чувство за вина?  Предлагам ти едно дълбоко потапяне в твоя вътрешен свят, където да си поговриш със своите чувства без бариери, без осъждане, без страх…

ЙОГА НИДРА 

Ако ти липсва енергия или пък имаш усещането, че ще се взривиш от напрежение, каня те да реласкираме заедно.  Йога Нидра дълбоко отпуска цялата ти система и се равнява на часове сън. Препоръчвам да я слушаш в следобедните часове след хранене и вместо кафе (ако пиеш) или всеки път, когато имаш нужда от изключване и рестартиране.
Нека се потопим в себе си и в гальовните вълни на дълбокия релакс.  Наслади се….

Медитация „Аз съм ТУК“

Осъзнаваш ли колко е голям дара на живота? Разбираш ли, че да си тук е най-големият подарък, който имаш?

Отдели си малко време, затвори очи и се отдай на живота с благодарност…

Астма пранаяма – пречистваща дихателна техника

Събуди вътрешния си огън

за 5 минути

Събуди ентусиазма – дихателни пречистващи практики

Повторно събуждане – сутрешен ритуал за жени

Самосаботажът „Нямам време“