Широко затворени очи – сетивна йога с маски

Home/йога/Широко затворени очи – сетивна йога с маски
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Каня те на среща извън комфортната ти зона. Каня те в пространство, в което можеш да присъстваш само със затворени очи. Зрението е сетивото, което внася около 80 % от информацията от околната среда във вътрешния ни свят. Представи си какво огромно количество внимание ще се пренасочи към вътрешните селения, когато прекараш 2 часа в зрителна депривация. Пред теб ще се разгърне един цял нов свят – вътрешните ти измерения, които са едновременно така близо и далеч. По време на тази практика ще трябва да разчиташ на слуха и вътрешното ти разбиране и навигиране. Умът ще бъде принуден да притихне, за да може да преработи информацията от слуха ти и да подаде правилните команди на тялото. Ще се сближиш със себе си, ще преживяваш на по-дълбоко ниво всичко, което се разгръща в теб.

В края на сесията докато си още с маска ще дегустираш различни вкусни неща, и ще трябва да познаеш състава им. Така ще активираме и сетивото вкус и ще разбереш колко много разчитаме на очите си….

Йога нидрата ще е черешката на нашето вътрешно пътешествие, давайки ни възможност да стигнем до тета вълни, да се плъзгаме по онзи ръб между будното и сънно състояние – порталът към Божествените селения.

Този час ще остави траен отпечатък у теб и със сигурност много дълбок вътрешен мир и усещане за безмерна любов.

Какво друго те чака там, вътре в теб ще разбереш в четвъртък.

Часът е подходящ за всички, които се осмеляват да се отпуснат в неизвестното и не ги е страх от тъмното.

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Обмен – 15 лв

Карти Мултиспорт важат

Карти Мандала важат с 5 лв доплащане