Феите

Home/Феите
Феите 2017-02-05T16:05:36+00:00

Моника – Звездната Фея

Чудиш ли се понякога защо нещо ти се случва? Защо правиш всичко както трябва, а нещата не ти се получават? Питаш ли се дали не пилееш таланта си в грешна посока? И изобщо познаваш ли талантите и заложбите си?
Отговорите на тези и още много въпроси, които ще ти дадат пълна картина на това кой си и защо си, се крият в закодирания план на звездите, с който си дошъл на този свят.

А Моника знае как да разговаря с тях и да ти го разкрие, за да можеш да опознаеш себе си още по-добре, да се движиш в правилната посока, и да взимаш правилните решения в точния момент.

Моника Монова (БА) е следвала статистическа макроикономика в Есен, Германия. През последните 4 години се е посветила на астрологията и митологичните измерения на душата. Посещава астро класовете на Ралица Сърцаранова и е последовател на астропсихологическата школа на Лиз Грий, основателката на /react-text astro.com. react-text: 353 Моника се интересува от личната мандала на съзнанието и от древните архетипни енергии, които изграждат персоналната решетка от проекции. По този начин разчитането на наталната(рожденната) астрологическа карта е ключ към по-дълбоко себепознание, себеприемане и себеутвърждаване.

Мон

Мон е една от чародейките на 11 Moons. Тя разбира езика на етеричните масла, познава в детайли техните лечебни свойства и емоционалното им въздействие. Може да ви забърка вълшебен бленд за всяка потребност – от елексири и спрейове за енергийна и противовирусна защита, за болки в тялото, главоболие, успокояващи и зареждащи блендове, до изтънчени парфюми с аромати от цялата планета. Другата страст и супер сила на Мон е постигането на високи вибрации и разцъфване на женствеността чрез древни танцови техники. Mон води Магичен курс за ароматни алхимици в център Мандала