„Разпери криле“ е

умело структурирана и многообхватна програма, базирана на  западни и източни похвати и техники, духовни и чисто практически задачи, систематизирани  на база на многоликия ми опит от 17-те години лична работа и 10-те години работа с хора. Целта и е да те доведе в състояние на Осъзнаване, да ти даде пространство за Приемане и сила за Претворяване или Пускане. 

А резултатът и е – да Разпериш Криле и да се гмурнеш без страх в новото, в неизвестното, там където винаги те е викало, но не си имала смелостта или времето да отидеш.

Ти търсиш лекота в живота си, жадуваш за любов, развитие, здраво тяло и щастливи синхроничности?

А готова ли си да платиш цената за това? Малко от твоето време, което да посветиш на най-важния човек в живота ти – самата теб! Време в което да погледнеш назад и навътре. Да стигнеш до корена на трудностите в живота си и да изплуваш от там по-мъдра, по-зряла, по-цялостна и по-осъзната?

Това е процес и аз съм тук, заедно с теб, за да не си сама в това. Опитах заобиколни пътища и вече знам, че пътеката към трайното и дълбоко удоволетворение и щастие минава през болката, блокажите, тъгата, страданието и другите енергопийци от твоето минало.

За кого е тази програма?

За всяка жена, която търси позитивната промяна в личен, социален, професионален план, която иска да гребе от живота с пълни шепи и готова е да работим заедно, за да разгърне максимално потенциала си за един осъзнат, пълноценен и щастлив живот.

Създадох за теб тази програма, защото аз успях да разперя криле и да открия полета на свободата. И за да сме повече в свободен полет на хоризонта, каня теб търсещата, тръпнеща в очакване жена, да откриеш колко си безгранична.

„Разпери криле“ е ПРОГРАМА С КАУЗА

За мен беше повратен момент, когато научих миналата година, че съм била осиновена. Прекарах няколко години в съзнателни усилия да пусна майка ми, която вярвах, че е починала като съм била на 4, докато не разбрах, че това е била осиновителката ми, а биологичната ми майка е жива и млада. Отне ми доста усилия и борба, за да приема съдбата си и да преодолея травмата от двойното отделяне.

Затова, когато при мен дойде възможността да подкрепя чрез тази програма фондация “За нашите деца” и, по-специално, каузата децата да остават в биологичните си семейства, когато е възможно, моето сърце откликна с едно радостно ДА!

Програмата Разпери Криле е синтез на моите дългогодишни търсения на щастие, истина и удовлетворение в живота.

Моята Супер Сила е да се оставям на вълните на промяната без страх, да казвам ДА на всичко, което резонира със сърцето ми и смело да експериментирам с живота. 

Освен, че всяка жена ще има огромна лична полза от тази програма, сега тя ще допринесе и за тази кауза, която работи в полза на уязвимите семействата.

Благодаря от мое име и от името на всяко дете, което ще има възможност да остане със своите родители.

Заедно можем да донесем положителна промяна в нас и около нас чрез дълбочината на разбирането си, чрез желанието за лична трансформация и чрез любяща активност в света!

*Дарявам 20 лв на фондацията от всеки, присъединил се към програмата.

Всички знаем за борбата, през която какавидата минава, за да се превърне в пеперуда. Нужно е да настъпи точният момент, да са налице подходящите условия и пеперудата сама да разкъса пашкула си и да разпери криле. Аз преминах през този процес и сега мисията ми е да създам условия за теб да кажеш ДА на ПРОМЯНАТА. ДА означава да си в съгласие. Да си съгласен с мястото, на което се намираш в момента и от това съгласие да започне МЕТАМОРФОЗАТА.

Много често ние не харесваме мястото на което сме и искаме промяна, за да избягаме, вместо да се усъвършенстваме. Това е огромна разлика в изходната позиция.  Борбата, която прави крилете на пеперудата силни и годни за полет е лесната част, която всички добре познаваме, защото сме закърмени с идеята да се борим, за да постигаме. Но да се отпуснеш в борбата, да кажеш ДА на борбата, съзнавайки че тя изковава силата ти, е вече крачка напред.

В тази програма ще засегнем всички основни житейски и духовни теми. Ще преминем през 3 ключови процеса, обособени в три модула, в рамките на няколко месеца.

Идеята е, че аз не вярвам в това да се заобичаш за няколко дни, да отслабнеш или да си хванеш нов мъж само с щракане на пръсти с еди коя си уникална практика… Аз вярвам, че трансформацията е процес за цял живот. Затова искам първо да те потопя в дълбоко себеизследване и когато си видяла, да ти предложа промяна. Най-сигурния начин да се провалиш е като искаш веднага промяна. Важно е поседиш първо в откритието си, да приемеш това за себе си и естествено да трансформираш. Затова първо е опознаване и приемане, във втори модул работим с дълбоките лоялности и връзки и чак в трети модул претворяваме.

ТРИТЕ МОДУЛА

Каня те на една МИСТИЧНА МЕТАМОРФОЗА, в която ще се вкорениш, ще плуваш, ще се запалиш, ще дишаш любов, ще изричаш мъдро ИСТИНАТА, ще прозираш отвъд, ще станеш едно с КРАСОТАТА.

I МОДУЛ

ОТДАЙ СЕ / ОТКРИЙ / ОПОЗНАЙ /

Ще се потопим в изследване на 7 важни житейски сфери

 • Кога за последно попита тялото ти как се чувства?
 • Кога наблюдаваше как гневът изригва, или тъгата те залива, без да се идентифицираш с тях?
 • Кога позволи на егото си да дефинира границите ти, без да се налагаш и без да се омаловажаваш?

Очевидното е онова, което ни убягва дотогава, докато някой не го изрази простичко.” 

Халил Джубран

В този модул ще се потопим в себеизследване и опознаване на различните компоненти, които ни съставляват.

Ще се превърнем в истински ОТКРИВАТЕЛИ  и ще изровим от себе си всичко онова, което покрива сиянието на същността ни. Ще ти поднеса темите на най-достъпния език на земята – езикът на любовта и разбирателството. Ще има и провокативни задачи, които те вадят от зоната ти на комфорт, но именно извън нея се правят най-вълнуващите открития.

Ще събудим:

 • ВЪТРЕШНИЯ НАБЛЮДАТЕЛ и ще се научим да бъдем истински будни в ежедневието.

Ще опознаем:

 • ВРЪЗКАТА НИ С ТЯЛОТО – Самонаблюдение, опознаване на тялото, осъзнаване на вътрешните представа за тялото спрямо реалността. Болката- физическа и емоционална и техники за нейното освобождаване.  Упражнения, медитации, дишания, зареждане. Родова обремененост.
 • ЖЕНАТА КАТО ВЪЛНА –  ЖЕНСКИ ЖИТЕЙСКИ СТРАТЕГИИ  и разликата с мъжките. Коя е моята водеща стратегия?  Познавам ли енергията си? Източници на енергия и как да се зареждам?
 • ЕГОто – ЛИЧНО УСЕЩАНЕ ЗА ЦЕННОСТ спрямо САМООЦЕНКА. Къде съм аз спрямо другите. Какво нося на плещите си? Женско поемане на отговоност. Състезанието – смърт за женската природа.
 • СРАВНЕНИЕТО – оръжие на ЕГОто и враг на душата.
 • ВЯРВАНИЯ И РЕАЛНОСТ – защо искаме едно, а се случва друго …
 • ЛЮБОВТА – ПРОЯВИ, РАЗЛИЧИЯ И ПРИНЦИПИ. Как обичам аз? Каква любов търся? Каква любов привличам?
 • ВИДОВЕ ЛЮБОВ:
  • родители – деца
  • партньорска любов
  • приятелска любов
  • духовна любов
  • себелюбов
 • ИСТИНАТА – ЕДНА ИЛИ МНОГО. Истина и възприятия – голямата илюзия. Вътрешен Детектор на Лъжата – Открий своите НеИстини. Говоря – слушам. Вътрешните гласове и конфликти. Открий и опознай ИЛЮЗИИТЕ си.
 • ИНТУИЦИЯ И ВИСШ ИНТЕЛЕКТ – Свръхвъзприятие. Интуицията – как да разпознавам гласът и измежду другите вътрешнни гласове и да я използвам при вземане на решения.
 • ИЗКУСТВОТО НА ОТДАВАНЕТО- Открий своите съпротивления. Животът – борба или отдаване? Прозорче към Мисията ти.

Първи модул включва:

0
часа видео лекции, разделени по теми
0
водени медитации
0
двучасови практики на живо
0
катарзисно дишане
0
магическа инцииация в природата
0
Участие в затворена фб група

7-те двучасови практики на живо – ритуални групови сесии, включващи различни видове йога, интеракции, танци, партньорска работа, етюдни констелации ще се проведат на живо в център Мандала  (всеки понеделник вечер от 18:30 ч., старт 2 октомври. Следващи дати : 09.10, 16.10, 23.10, 30.10, 06.11, 13.11, 20.11 ) .

В края на този модул ще си развила способността си да се наблюдаваш, ще познаваш много от моделите си, ще си в състояние да идентифицираш кога влизаш в модел. Ще си даваш всеки ден време за рефлексия, ще разпознаваш ситуациите, които те изваждат от баланс и черпят от енергията ти. Ще знаеш как да се зареждаш с енергия и къде отдаваш ненужно енергия. Ще познаваш много по-цялостно себе си и ще наблюдаваш взаимодействията си със света. Ще разпознаваш интуицията си, ще си наясно със страховете си и ще си много по-уверена в ежедневието си.

Цена на модул I - в рамките на 2 месеца (8 седмици). Старт 10 април

360лв
 • Може да се плати на два пъти – една вноска през април и една през май.
 • При плащане на таксата предварително – 5 % отстъпка

Цена на модул I онлайн - без практиките на живо. Старт - по всяко време

210лв
 • Може да се плати на два пъти – една вноска през април и една през май.
 • При плащане на таксата предварително – 5 % отстъпка

II МОДУЛ

ПРИЕМИ / ПОДОБРИ / ПУСНИ

“Когато достигнеш до предела на онова, което можеш да узнаеш, ще бъдеш в началото на онова, което да си позволиш да чувстваш.”

Халил Джубран

Тук вече ще се потопим по-дълбоко в дебрите на несъзнателните механизми, които сме открили в нас. Откритията ще продължават в една по-различна рамка – през констелациите. Тук ще работим с колективната семейна душа, за да извадим наяве скритите динамики, които ни тласкат в посоки, различни от нашите съзнателни намерения.

Този модул се състои в индивидуална констелация за всяка участничка. Констелациите могат да се проведат в рамките на един уикенд, като всяка ще мине през своя процес, а останалите ще бъдат представители. Като представител човек може да прозре много динамики и за себе си и да отработи свои теми, дори в чуждия процес.  Рамката на този модул може да бъде и различна – в рамките на два или три уикенда (по един ден) да се отработят темите на всички. След окончателното сформиране на групата ще уточним финалния формат на този модул, така че да е удобно за всички.

Втори модул включва:

0
Индивидуална констелация

Опция по желание: 

0
Участие в ритрийта “Самодиви в Самотраки” с преференция

Цена на индивидуална констелация

80лв
 • за индивидуална констелация

Цена на ритрийт в Самотраки

300eur
 • 7 нощувки, закуски, цялата програма с Деви и Ука и пълен психологически астро профил от Моника Монова.

Уикенд форматите с констелации са част от програмата, а ритрийта е чудесна възможност да задълбочиш преживяванията си на истински мистериално място. На Самотраки аз имах мистично изживяване с разперване на крилете ми и силно препоръчвам да се преживее. 

III МОДУЛ

ПРЕСЪЗДАВАЙ, ПРЕТВОРИ И ПРЕГЪРНИ

Този модул ще е почти изцяло онлайн. Ще се състои в 7 лунни цикъла (28 дни), в които ще изградим нови навици във всички засегнати сфери, както и една групова сесия, в която ще танцуваме докато и последната капчица контрол се изтърколи от нас. Ще има 2 възможности за груповата сесия, така че ако не можеш да дойдеш на едната, заповядай на другата.

“Ние избираме радостите и скърбите си дълго преди да сме ги изпитали.”

Халил Джубран

В този модул ще избираме съзнателно реалността си.

 • ПРЕТВОРЯВАНЕ НА СФЕРИТЕ – Тук ще утвърдим нови навици и начини на възприятие на света в засегнатите в първи модул сфери:
  • ВРЪЗКАТА НИ С ТЯЛОТО – ежедневна грижа за тялото чрез движение, медитация и хранене. Утвърждения. Изграждане на нов вътрешен образ за ТЯЛОТО.
  • ЖЕНАТА КАТО ВЪЛНА –  Да живееш в мир по вълната. Емоциите – като БЛАГОСЛОВИЯ за жените. Живот в унисон с женските цикли. Женско структуриране на ежедневието – мind mapping . Овладяване на женската енергия – практики с нефритени яйца.
  • ЕГОто – моят приятел. Житейски упражнения дефиниране на граници. Изграждане на представата “АЗ СЪМ САМОЦЕННА”. Моята СЛУЖБА ЗА СВЕТА . ДА ИЛИ НЕ?
  • ВЯРВАНИЯ И РЕАЛНОСТ – НОВ МИРОГЛЕД – НОВА РЕАЛНОСТ. Вселенските тестове и как да устоим на тях, без да влизаме в капана на кръговрата.
  • ЛЮБОВТА – ИЗБОР НА СЪСТОЯНИЕТО ЛЮБОВ. Практикуване на принципите на различните видове ЛЮБОВ.
  • ИСТИНАТА – ЕДНА ИЛИ МНОГО. Как да чуваш вътрешната си истина и тя да бъде твоя навигатор в живота. Резонанс на вътрешната ИСТИНА с ЕДНАТА ИСТИНА.
  • ИНТУИЦИЯ И ВИСШ ИНТЕЛЕКТ – Свръхвъзприятие. Вяра в живота и обстоятелствата.
  • ИЗКУСТВОТО НА ОТДАВАНЕТО- ДА ПРЕДАДЕШ НАВИГАЦИЯТА В РЪЦЕТЕ НА БОЖЕСТВЕНОТО и да осъзнаеш КРАСОТАТА като ПЪТ КЪМ ХАРМОНИЯТА.
  • ЛЮБОВТА и щастието като ИЗБОР.

Трети модул включва:

0
онлайн обучения по темите
0
лични утвърждения, с които да работиш 28 дни (един лунен цикъл)
0
начина да претворяваш на момента
0
групова практика – екстатични танци по сферите. Женски Кръг на Споделяне.
0
Безплатно участие на женските кръгове, които организирам редовно в София

Цена на модул III

108лв

ФИНАЛЪТ ЩЕ Е ГРАНДИОЗЕН – Всяка от нас ще преживее истински свободен полет. Групово посещение на Аеродиума в София. Разпери Криле и полети в красотата на живот, раждащ се всеки миг от силата на ЛЮБОВТА ти.

Цена на свободното летене – 60 лв. 

ОТЗИВИ 

Как аз ще ти помогна да полетиш?

Моята Супер Сила е да се оставям на вълните на промяната без страх. Тази ми способност ме преведе през бурните години на търсенето и ми помогна да сътворя за себе си и за хората, около мен една алтернативна реалност. Център Мандала и Тринити са два от проектите ми, които са в служба на много хора по пътя към по-смислен живот. Моят път премина през партита, катаклизми и обрати, бизнес кариера, предприемачество, йога, констелации, медитации, трансформации, енергийни иницииации, дихателни сесии, аромати, сетивни преживявани,танци, световни странствания и завръщания към сърцето. Всички тези опитности ме правят добър навигатор по пътя към себеосъзнаването и израстването.

И сега съм тук пред теб, за да полетим заедно и да припомним на света колко е важна КРАСОТАТА, която струи от нашите очи.

“Красотата е в очите на съзерцателя”

Вземи един изключително красив тефтер, в който да записваш прозренията си по пътя. Качи се на лодката и се остави на вълните, за да позволиш на живота да те носи доброжелателно.

Деви

ВАЖНО: Групата ще е малка, за да може да се работи индивидуално, така че запази навреме своето място.

Практиките на живо ще се състоят или в център Мандала в София, или в Тринити ритрийт хаус ( Априлци) или в Симеоново, в къщата ми.

  Искам да получавам информация за предстоящи събития и новини