ПРАВОТО ДА БЪДА И ДА ИМАМ

В тази ароматна ин йога практика ще изследваме и утвърдим правото на Първа Чакра – да бъда и да имам. Ще се свържем с корените си, с тези, които са били преди нас и благодрение на които ни има.  С Майката Земя, от която черпим сили за своето съществуване. Ще се осовбодим от страхове и остарели ограничаващи мислоформи, които ни пречат да живеем свободно и да се радваме на изобилие.

Ако имаш страхове, които ти ограничват с наслада да живееш с живота си, ако се питаш „защо полагам толкова услия, а все нямам пари“, ако искаш да се заземиш и от една здрава основа да се движиш напред, то тази практика е за теб.

Заповядай!

ПРАВОТО ДА ЧУВСТВАМ

Ние, жените, преживяваме света през чувствата си и е много важно да ги осъзнаваме, приемаме и изразяваме. Защото всяко потиснато чувство е незачетена вътрешна потребност, която ни кара да слагаме маска за пред света, и много често самите ние сякаш успчваме да заблудим себе си. Но това е само на повърхността, докато дълбоко вътре в нас крещи нуждата за точно обратното.

На тази ин йога практика ние ще се свържем в чувствата си, ще ги изследваме и приемем и ще ги изразим пред света в една разбираща и подкрепяща среда. 

Заповядай!

ПРАВОТО ДА ДЕЙСТВАМ

Правиш ли всичко онова, което ти се иска? Намираш ли сила и вдъхновение за това? Притесняваш ли се  какво ще кажат хората? Успяваш ли да отстояваш личните си граници или позволяваш на другите да ги нарушават, докато ти потсикаш вътрешната си съпротива и трупаш напрежение и гняв?  Всичко това са теми на основното право на Трета Чакра – Да Действам.

На тази Ин Йога практика ще изследваме причините, които ни „връзват“, ще се върнем назад в миналото, за открием събития, които са оформили ограничаващи ни схващания, за да се разтъждествим от освбодим от тях. Ще видим къде изтича силата ни и ще си я върнем, за да може вътрешният ни пламък да гори свободно и градивно. А ние да живеем живота, който искаме, а не който „трябва“.

Заповядай!

ПРАВОТО ДА ОБИЧАМ

Какво е любовта? Колко различни видове любов има и какво ги подхранва? От къде идва любовта и какво означава да обичаш другите, себе си, света, живота.  Защо светът крещи от нужда от любов, а същевременно тя е в такъв дефицит? Как да създаваме и изпитваме любов? Как да с свържем със сърцето си, с хората и със вселената през любовта?

На тази Ин Йога практика ще си отговорим на всички тези въпроси, ще се потопим дълбоко в сърцата си, за да изплуваме от там обичащи се, обичащи и обичани.

Заповядай!

ПРАВОТО ДА ОБЩУВАМ

Казваш ли винаги това, което мислиш или това, което другите очакват да чуят? Изразяваш ли на глас своите емоции каквито и да са те или спазваш приемливо за обществото поведение? Изобщо, чува ли те се гласът?

Много важно е да изразяваш гласно своите мисли и емоции, защото потискането им води както до блокажи и неудовлетворение от живота, така и до здравослвони проблеми в областта на гърлото.

И точно това ще направим на тази ин йога пракика. Ще говорим, ще плачем, ще се смеем, ще пеем. Ще извадим от себе си скривани емоции и ще ги споделим на глас в една обичаща и подкрепяща среда.

Заповядай!

 

ПРАВОТО ДА ВИЖДАМ ЯСНО

Коя си ти? А кои са другите? Живееш ли с циментирани представи, образи и клишета за света и хората в него? Успяваш ли да видиш отвъд видимото? Да стигнеш до прозрения, които ти разкриват нови пластове в твоята душа, нови способности и да видиш нови хоризонти?

Не бързай да си отговориш на тези въпроси преди да сме се погрижили за яснотата на това, което виждаш по време на тази Ин Йога практика. Ще отворим третото око, ще изпразним чашата с клишетата и наложените образи, за да може да я напълним с ново, по-богато и по- мъдро съдържание. Ще погледнем на себе си и на света по нов начин.

Ела да се видим!

 

ПРАВОТО ДА ЗНАМ

На тази финална за цикъла Ин Йога практика ще се свържем със своята Божествена интелигентност и ще се настаним удобно в позата на Наблюдателя в нас.

А той ни помага да излезем от собствената ни матрица и да видим нещата и фактите такива, каквито са, без да осъжда и да изпитва емоции, които могат да замъглят преценката ни. Така, например, вместо да се ядосваме, можем спокойно да наблюдаваме гнева си, да видим откъде се поражда, защо реагираме така и, вместо да му се отдадем или да го потиснем, просто да го констатираме и да го оставим да си отиде.

Как да се свързваме с нашия Наблюдател  и с онази висша интелигентна сила, благодарение на която израстваме и живеем осъзнато? Ще разбереш на практиката.

Заповядай!