Ако си мислиш, че има невъзможни неща, Акро Йога ще те убеди  точно в обратното. При това по един великолепно окриляващ начин.

Акро Йога е жизнерадостна практика, която съчетава терапевтичен тайландски масаж с мъдростта на йога и творческата изява на акробатиката.

Висшата цел на акро йога е да помогне на хората да се почувстват свързани със себе си, един с друг и с цялото творение.

Още през 1938 година бащата на виняса йога Кришнамачария е заснет как вдига деца на краката си, които изпълняват различни асани във въздуха. В наши дни през 2003 година двама прекрасни акробати и йоги създават стила акро йога, който бързо става популярен.
Самата дума акро идва от гръцкия корен акрос – високо и санскритската дума йога – единение. В комбинация акро йога означава единение на високо. От това място много красиви форми могат да бъдат създадени и практикуващите буквално и преносно се повдигат и подкрепят.

Акро йога е социална практика, която води до дълбока лична трансформация. Практикуващият се изправя и преодолява страховете си, култивира доверие и буквално се научава да лети, подкрепян отдолу. В акро йогата има три роли, през които всеки може да мине, или да избере тази, която най-добре му пасва, а именно: спотър (пазител), летец и база (основа). Ние създаваме безопасна и добронамерена среда, където всеки може да се забавлява, да усвоява нови техники, да се развива в група и най-вече да се забавлява

В часовете по акро йога ще се запознаем с два аспекта на летенето: терапевтично и акробатично. При терапевтичното летене основата е активна и е „даваща“, а летеца е пасивен и е „получаващ“. При акробатичното летене и двамата са активни и се изисква добър контрол и координация, но дори и човек да е съвсем начинаещ може да се научи, тъй като работата на спотъра е да пази и да не позволи падане.
Акро йогата е социална и забавна йога, която ни учи на балансирано взаимодействие с другите и ни разкрива хоризонти, непознати за нас до сега. А най-хубавото е, че веднъж щом полетите с акро йога, прехвърляте и в живота си ентусиазма и увереността си, че „О! Аз мога и това!“.