Да живееш своя ИКИГАЙ – Уебинар

Включва:

  • Дълбок процес на откриване на мисията ни.
  • Ясни и конкретни стъпки, в намиране на страстта ни и превръщането й в източник на изобилие за нас.
  • Предприемане на необходимите стъпки, за да живеете пълноценно живота си.
  • Свързване със собствените си ресурси чрез системна работа.
Джоузеф Камбел е казал “следвай блаженството си”. За мен това значи да намерим онзи вътрешен плам и страст, които се разпалват от мечтата ни. Но в тези времена много хора са впримчени в нивото на оцеляванe и трудно могат да погледнат към разширяване и растеж.
И все пак идват времената на Водолея, в които подвижността на въздуха ще ни донесе свързаност повече от всякога. След като човечеството мине през това енергийно рекалибриране ще има стабилизиране и тези, които остават трябва да се адаптират в новите условия, които ще са много различни от тези до сега.
Идват времената на свободата от земните обусловености и ще трябва нов цялостен подход като хора и като човечество към живота.
Има много модели, които ни помагат да намерим онази плодородна зона на потенциала. Един от тях е японският Икигай.
Значението на тази дума може да се опише по различни начини: „причината, поради която ставаш от леглото всяка сутрин“; „страстта, която ти носи удовлетворение и радост“.
Японците твърдят, че всеки има своя икигай. Важното е да го намериш и проявиш, за да чувстваш доволство от съществуването си.
В онлайн уебинара ще минем през целия процес на откриване на настоящите ни ценности, таланти и страсти, нуждите на света и потенциалните възможности за монетизирането на страстта ни чрез диаграмата на Целта на Андрес Зузунага, която често се бърка с оригиналната японска концепция ИКИГАЙ.
Първата стъпка в намирането на вашия Икигай е да започнете там, където сте сега в живота си.
За да откриете вашия Икигай се изисква честност, смелост, осъзнатост и готовност за промяна.
Каня ви да изследвате тази концепция за намиране на житейската мисия чрез системната работа. Ще можете да изпитате всеки от четирите компонента и да предприемете необходимите стъпки, за да живеете пълноценно живота си.
Чрез системна работа ще можете да поберете вибрациите, емоциите, мислите и действията, които ще ви помогнат да се свържете със собствените си ресурси.
Чрез този експериментален семинар ви насърчавам да излезете от познатата зона и да встъпите в една нова вълнуваща ера, която всички ще откриваме заедно като човечество.
За да набележим пътя напред ще трябва да спрем и да намерим страстта си в точно този момент, която да стане гориво за бъдещите ни начинания. За тази цел Ви предлагам да вземете като добавка и Ин йога практиката „Следвай плама на душата си“. Тя е отличен инструмент, позволяващ ни да се потопим и изследваме настоящите ни ценности чрез тялото, където носим кодиран всеки отговор. Заемайки различни статични пози, ние влизаме в дълбочина, като едновремено се огъвкавяваме, релаксираме и интегрираме преживяванията, с които се свързваме.
Ако изберете общия пакет Ин йога практика и „Да откриеш своя ИКИГАЙ“, изпълнете първо ин йога практиката и след това продължете с работата с ИКИГАЙ.