Благодаря ти, че потърси пътя към своята положителна промяна тук, в Devi Flow.  Поздравявам те за решението да работиш върху себе си – това е първата и най-важна стъпка, за което заслужаваш да бъдеш възнаграден/а.  Тук е мястото, където можеш да избереш своя подарък – безплатна медитация, статия или видео. За да го получиш трябва само да оставиш своя имейл.

Приятна, лека и плодотворна трансформация!

МЕДИТАЦИЯ – СБЪДВАЙ ОТ ДУШАТА

МЕДИТАЦИЯ – СРЕЩА С АНГЕЛ ХРАНИТЕЛ

Струва ли ти се понякога, че трябва да се справяш с живота, да се бориш, да заслужаваш? А хрумвало ли ти е, че ти не си сам/а тук на тази Земя? Всеки от нас има поне един помощник от висшите измерения, който е изцяло на наше разположение! Не е ли това прекрасно. Има само една уловка – твоя ангел никога не би се намесил в живота ти без твое позволение. С тази медитация ще възстановиш връзката си с твоя ангел пазител и ще издигнеш вибрацията си, така че да се влееш в потока на лекотата.

ЙОГА НИДРА – ПЪЛЕН РЕСТАРТ НА НЕРВНАТА СИСТЕМА

Знам, че твоето време е ценно,  затова ти подарявам една водена йога нидра, която ще ти помогне да се освежиш и заредиш с нови сили. По време на йога нидра – йогийския сън – тялото спи, а съзнанието остава будно и обходжда тялото, за да се постигне дълбоко ниво на релаксация. 20 минути йога нидра се равнява на дълги часове пълноценен сън. Можеш да я практикуваш следобед, вместо кафе, или вечер преди заспиване, както и в моментите, когато имаш нужда от енергиен шот.

Медитация „Професията“

Щастлива ли си от своята работа и доходите си? Остава ли ти време и ресурс да се насладиш на живота. А наслаждаваш ли се на работата си? Ако се колебаеш в отговорите си или поне един от тях е отрицателен, то тази медитация е за теб.

Отдели си малко време и пространство. Заеми удобна поза, затвори очи и слушай….

Медитация „Чувствам“

Наясно ли си със своите чувства? А позволяваш ли им да се проявят?  Опитваш ли се да контролираш своите емоции? Кога за последен път си позволи да изпиташ истинско удоволствие без чувство за вина?  Предлагам ти едно дълбоко потапяне в твоя вътрешен свят, където да си поговриш със своите чувства без бариери, без осъждане, без страх…

Медитация „Аз съм ТУК“

Осъзнаваш ли колко е голям дара на живота? Разбираш ли, че да си тук е най-големият подарък, който имаш?

Отдели си малко време, затвори очи и се отдай на живота с благодарност…

ЙОГА НИДРА

Йога нидра или йогийския сън е дълбоко релаксираща водена практика, в която тялото е напълно отпуснато, а съзнанието бди. Само 20 минути от нея се равняват на часове сън. Опитай и се увери сам.

Много искам да, но всъщност вярвам че…. 

Астма пранаяма – пречистваща дихателна техника

Събуди вътрешния си огън

за 5 минути

Събуди ентусиазма – дихателни пречистващи практики

Витален старт

на деня

Прана виняса флоу

йога 

Нефритената Порта – различни употреби на йони яйце

Повторно събуждане – сутрешен ритуал за добро настроение – само за жени

Самосаботажът „Нямам време“