DEEPTRIP те кани на 3-дневно преживяване дълбоко в сърцето на Родопите – свързване с природата, музиката, хората и нас самите!
Ще почерпим от зареждащата сила на природата, за да забавим ритъма и да бъдем в хармония с всичко което ни заобикаля.
Погрижили сме се за атмосферата и цялостното преживяване с качествена музика, ритуали, изкуство, вкусна вегетарианска храна. Мястото е Savaya Tribe – горски кът с приказна гледка сред зеленина и езеро с удобни бунгала и място за палатки и хамаци.
Очаква те компания от творящи хора със страст към споделените и дълбоки преживявания!
В събота ще се отдадем на вътрешния си свят с какао церемония и екстатични танци със пециално селектирани сетове с дълбоко и ритмично звучене, предразполагащи към преживяване, на всички нива ( слушане, свирене, танц ). Свързване и потапяне в музиката, Фокус върху въздействието и себеизразяване под различна форма!
Музика:
+ Sariel Orenda – ECSTATIC DANCE SET
https://soundcloud.com/sarielorenda
https://www.facebook.com/sarielorenda
+ Man Of No Ego – ECSTATIC DANCE SET
https://soundcloud.com/manofnoego
Водеща: Deviflow.com/devi
Екстатик денс е форма на освободен от хореография танц, който се случва на момента като естествен отклик на тялото от звуците на музиката. Под звездите, в прегърдката на Родопите, водени от лайв сета на Sariel Orenda и Man of no Ego, напътствани от мекотата на мама Какао и нежно водени от Деви, ще се случи едно тайнство, което само сърцата ще разберат.
Това е дълбоко и съкровено преживяване, което може да доведе до дълбоки прозрения, пробиви, справяне със страхове и отваряне към любовта.
Това е съзнателно парти, на което не се употребяват алкохол и други субстанции, а се разчита изцяло на опияняващия ефект на музиката и сетивните преживявания, както и медицината на какаото, които разгръщат вибрацията на свободата във вътрешното пространство.
По време на практиката не се говори, но може да се танцува с други хора. Започва се с кръг за поставяне на намерение и сервиране на какао. Има кратко въвеждане и запознаване с условията и възможностите за взаимодействие с другите. Ще има и възможност за танцуване с маска на очите, което си е висш пилотаж за тези, които са готови да се предадат на живота.
За какаото:
Ще има приготвено церемониално какао с билки. Поради способността на какаото да увеличи връзката ни с вътрешното пространство и със сърдечната чакра, то помага във всяка трансформация, към която се стремиш, независимо дали искаш да задълбочиш разбирането си за това кой си, да освободиш стари модели и травми или просто да се придвижиш към едно по-сърдечно и чисто вътрешно пространство. Какъвто и да е твоят път, можеш да поставиш своето намерение, а какаото ще те подкрепи да осъществиш това чрез съкровено преживяване близо до същността ти. Ще се потопим заедно в медитивните движения, ще имаш възможност да се докоснеш до една висша блажена същност и да получиш послание как да си в контакт с тази енергия и в ежедневието, ще усетиш какво е да присъстваш в тялото си и да погледнеш по нов начин навътре и навън.
Повече за самото събитие и как да участваш:
https://fb.me/e/3jp2V3V89