fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Съвременният начин на живот може да доведе до натрупване на стрес и напрежение в нашата нервна система. Неотработени травми, неинтегрирани преживявания и подтиснати емоции – всичко това може да се прояви като симптоми, като неразположения и необяснимо вътрешно напрежение. Можем  да се справим с тези предизвикателства чрез стимулиране на вагус нерва за препрограмиране на нервната система, за  да излезе от заучените травматични отговори. Вагус нерва е ключов играч в регулирането и отпускането на нашия организъм.

Нервната система играе ролята на комуникационна мрежа в организма ни, регулирайки различни аспекти на функциите му. Симпатиковата нервна система активира познатата реакцията в отговор на стресови ситуации – бой или бягство, като повишава сърдечната честота и кръвното налягане и активира всички системи в тялото ни, изключвайки имунната. Парасимпатиковата нервна система от другата страна, е отговорна за отпускане, релаксация и възстановяване на организма след стрес.

Вагус нерва и неговите функции: В сърцевината на рестартирането на нервната система стои блуждаещият нерв – дълъг важен компонент на парасимпатиковата нервна система. Този нерв е свързан с контрола на различни физиологични функции, като дишане, сърдечна дейност, храносмилане и др. Вагус нерва играе ключова роля в отпускането и намаляването на стреса чрез стимулиране на реакции като забавяне на сърдечния ритъм и подобряване на дишането. Той изпраща информация от всички органи към мозъка и мозъкът ни реагира на базата на тази информация. Ако сме в състояние на постоянна тревожност и притеснение, то мозъкът избира защитни стратегии, които не ни позволяват да се отпуснем дълбоко и така живеем вечно на педала на газта… До момнета, в който тялото ни не рухне.. Можем да променим това и да намерим дълбок покой, дори след голям стрес и тежки травми. 

В тази 21 дневна програма ще научите прости упражнения, които могат да помогнат за стимулиране на вагус нерва и подобряване на нервната функция. Чрез стимулация на блуждаещия нерв можем да навлезем в дълбоко лечебен процес, който да ни помогне да работим с травмите си по един дълбок, но нежен начин, с нашето темпо и в безопасната среда на дома ни. Ще научите как да интегрирате тези методи в ежедневието си, за да намалите стреса, повишите психологическото си благополучие и се чувствате по-смирени и балансирани.

Програмата включва: 

21 видеа между 10 и 20 минути  за подобряване на вагусния тонус, което ще подобри реакциите ни на стрес

1 водена аудио медитация с утвърждения за дълбок покой 

21 водени аудио медитации между 5 и 15 минути 

Тялото ни ще освободи стресови ситуации и травми, ако успеем да се почувстваме в безопасност сега! 

Направи първата крачка към спокойствието сега на цената на едно кафе на ден. 

Ще имате достъп до програмата 1 година след закупуване.

Всеки ден ще се отключва практиката и медитацията за деня, а в първият ден ще получите видео с насоки и указания.

Водеща – Деви – deviflow.com/devi 

Купи тук и на 1 септември ще отключиш първото видео – https://online.deviflow.com/produkt/21-dni-do-spokojstvieto-onlajn-programa/

Виж повече за вагус нерва и опитай това просто упражнение тук: https://youtu.be/8GluxRL4o_g

Go to Top