Блаженство в Бали

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Бали и остров Гили еър 23 март – 4 април

За 6-ти път Деви те кани в края на зимата на разтапящо пътешествие до острова на любовта и хилядатте храма – Бали.
Автентичната духовност и мистика на Бали, неподправената ведрина и култа към красотата са елексир за душата на всеки.
Каня те да се събудиш сред пищната тропическа растителност на Бали, където всеки миг е възможност за празнуване на живота. Ще се потопим в ежедневие отвъд времето, а топлината и усмивките на местните хора, световното ниво на йога, разтапящите масажи и загадъчните лечители и шамани са само част от трансформиращите преживявания, които ни очакват там.

Опция за посещение на 6 или 3 дни на 12-тото издание на Бали спирит фестивал (24-31 или 29-31 март)
24 – 31 март
Международен фестивал за йога, музика и танци в арт столицата на Бали. Несъмнено един от най-популярните йога фестивал за българските практикуващи – Бали Спирит Фест съчетава практики, медитации и музика с великолепната природа и духовните ритуали на местното население. За 12-годишната си история, Бали Спирит е събрал хиляди души, поставил е началото на стотици приятелства и е променил живота на всеки един от посетителите си. Всеки включил се в този фестивал носи топли спомени от горещите летни дни, безкрайните оризища, прекрасната йога общност и дългите нощи на танци, песни и споделяне. Бали Спирит е един от най-посещаваните фестивали, защото предоставя на посетителите си невероятна възможност да открият летния сезон още през март и позволява на посетителите си да се срещнат със съвременната йога култура и нейните исторически корени.

ЦЕНИ:
1008 евро, която включва:
* 11 нощувки със закуски в прекрасни и чисти хотели и вили в балийски стил в Убуд, Бали и Гили Еър (8 в Убуд и 3 на Гили Еър)
*Трансфер летище-хотел-летище
*Всички вътрешни трансфери с бус или джип и високоскоростна лодка до островите Гили – невероятни острови с бели пясъци и кристално море.
*Йога практики с Деви – виняса и ин йога.
мини семинар – Животът като празник
*Посещение на известните храмове: Гоа Гаджа (слонската пещера от 11 век, храм изграден за медитация в много красива местност), Бесаки (храма на майката), Тана Лот ( на брега) , Улувато.

По желание и срещу допълнително заплащане:
*Терапии при известния лечител Кетут и неговите терапевти в Body works. Посещение на Шива ашрама му
*Билетите за Бали спирит фестивал 6 дни – 480 долара, 3 дни – 290 долара.
Виж повече на http://www.balispiritfestival.com/*Посещение на всевъзможни спа процедури в подбрани и изпитани спа центрове.
* Рафтинг.
*Среднощно изкачване и посрещане на изгрева от планина Батур
* Разходка с лодка и плуване с големи морски костенурки.
*Посещение на мистичните ритуални танци Кечак, които пресъздават епоса Рамаяна
*Лична среща със шаман и лечител.

Цена на самолетен билет (oсигуряваме много изгодни самолетни билети) от 590 евро от София с много удобни прекачвания с малък престой. Билетите подлежат на промяна в цената и колкото по-бързо се резервират, толкова по-добра е цената.
Обяд и вечеря – между 3 до 20 долара.
Цената не включва входна виза – около 25 долара на влизане и 15 долара на излизане, обеди и вечери.
Записването става само със заплащане на капаро до 1 март. Колкото по-рано се направи резервацията, толкова по-евтин е самолетния билет.
За повече информация: deviflow108@gmail.com
Тел: 0894 488 808