Четирите Архетипа на женствеността – онлайн курс със Симона

Зарежда Събития

Каквото горе, такова долу.
Каквото отвътре, такова отвън.

Законите на Вселената са такива – ако искаме да видим нещо проявено в живота си, трябва да го преживеем като състояние в телата и умовете си.

Ако искаме радост и доверие, трябва да култивираме радост и доверие.
Ако искаме страст и наслада, трябва да култивираме страст и наслада.
Ако искаме да изобилие и удовлетворение, трябва да култивираме изобилие и удовлетворение.
Ако искаме да центрираност и яснота, трябва да култивираме центрираност и яснота.

Тези практики са за теб – жената, която е готова да излезе от света на менталното и да влезе в преживяванията си.

Пътят ни заедно невинаги е лек, но обещанието на практиката е, че всяко знание, което натрупваме е лично и в следствие на това автентично. Ако си готова да се срещнеш със себе си в хилядите си лица и проявления, добре дошла си! Кръгът ни е място на подкрепа, разбиране и подхранване, където можеш да бъдеш себе си с всички свои емоции, мисли, преживявания и усещания. Нека заедно си спомняме колко е прекрасно да си Жена.

Практиките са базирани на дългогодишния ми опит с йога, медитация, семейни констелации, тантра, бели денс и класически индийски танци. В тях съчетаваме:
💃 информация за всеки един архетип – елементът, който го управлява, ниските и високите му проявления и как да го прилагаме в живота си
💃 аудио медтиаци и дихателни техники
💃 видеа
💃 писмени материали
💃 седмични групови разговори, в които ще можеш да задаваш своите въпроси и да споделяш

Какво да очакваш?

Първата седмица ще споделя какво са архетипите и защо работим с тях изобщо. Ще направим ритуал за поставяне на намерение – какво иска всяка от нас да получи по време на курса.

През първата седмица от работата с архетипите ще получавате кратко описание на архетипа, 10 въпроса, свързани с начина, по който го проявявате лично вие и специална аудио медитация.

През втората седмица ще работим с най-висшето проявление на съответния архетип чрез богиня, която го олицетворява. Ще има описание за богинята, медитация за връзка с нея и видео ритуал за работа с нейната енергия.

Последната седмица ще интегрираме преживяното.

Всяка седмица освен че ще получавате съответните материали, ще има групов разговор за споделяне и задаване на въпроси.

Пълна програма можеш да откриеш тук: https://www.eventbrite.com/e/69406985161

Цена: 180 лв за всички 10 седмици с включени материали

За записвания:
0894488808

За водещата:
Симона Димитрова (Мон) е създател на авторските Практики на Женската Сила и водещ на ритуали и екстатични танци. През последните 10 години Симона е изучавала различни движенчески и лечебни модалности – йога, рейки, семейни констелации, дихателни практики и танци. Днес нейните практики са пространство, в което всичко научено през годините се обединява, за да даде възможност на всеки посетител да преживее връзката между тялото и ума. Фокусът на часовете й е в създаването на защитено пространство, където всеки е добре дошъл да чувства, преживява и изразява себе си.