fbpx
Зарежда Събития
Кога за последно почувства дълбоко отпускане и покой?
След феноменалната първа сесия, която осъществихме, решихме да повторим. Благодарим на всички за енергията и хармонията. Съчетанието на купи и тай масаж се оказа доста силно синергично преживяване, и в нас все още отекват вибрациите.
Каним Ви на второто такова преживяване, което удължихме с 1 час, защото видяхме, че 3 часа не стигат за толкова блаженство 🙂
В интензивните времена, в които живеем пренатоварването и пренапрежението са е превърнали в нормални състояния за повечето от нас. Но когато това стане дълготрайна практика и начин на живот, се отразява пагубно върху душевното, психическото и физическото ни здраве.
В момента имаме нужда от завръщане към мъдростта на телата си. В това преживяване ще можеш да почувстваш обмена на даване и получаване, да изпаднеш в състояние на покой и дълбоко отпускане и да активираш целебните способности на тялото си.
Какво да очакваш?
Мета медитация
4-те висши качества на просветления ум, които ползваме в тай масажа.
Водена сесия по тай масаж по двойки, като същевременно сме потопени във вибрацията и саунд баня с кристални и антични тибетски купи, гонг и други инструменти.
Тай масажът е телесна терапия, която съчетава динамично разтягане, повлияно от йога и физически натиск по енергийните линии, повлияни от китайската акупресура.
Тай йога масажът е древно лечебно изкуство, което докосва и балансира тялото физически, енергийно и емоционално. С прилагането на ритмичен натиск върху определени точки и енергийни линии в тялото, съчетано с йогийско разтягане на мускулите и манипулация на ставите, могат да бъдат освободени блокажи и енергията да бъде възстановена в естествения и поток. Преди всичко, тай масажът е свещен, любящ лечебен танц, където двама души се събират, за да лекуват и да бъдат излекувани в полза на всички живи същества. Ще има различни похвати от първия път, комбинация от статичен и динамичен тай.
Ще практикуваме лечебния принцип, който е в основата на тай масажа – мета – любяща доброта, която е истинският лечебен извор. При тай йога масажът има много похвати, част от които ще приложим, но фокусът е върху усещането и процеса, вместо върху прецизното изпълнение на техниката. Всеки, дори човек без никакъв опит, би могъл да участва. Тай масажът не е мануална терапия, а лечебен танц между две тела и неговото практикуване включва много висши принципи.
Звуците и вибрациите на тибетските и кристални купи ще ни отведат в едно по-дълбоко медитативно състояние, ще балансират и хармонизират енергийните ни центрове (чакрите) и ще започнат да пренастройват фините ни тела. Този процес ще е индивидуален за всеки. Специалният сет древни ритуални, шамански купи ще активира изцеляващи процеси в пространството отвъд думите.
Ще работим по двойки, като всеки ще получи и ще даде масаж. През това време Ивайло Добрев ще свири на антични тибетски и кристални купи. Накрая всички ще направим релаксация, докато Иво ни пренася в космически пространства с купите.
Масажът се прави през дрехи. Носете си удобни и широки дрехи, като за практика.
Какво ще ти даде тази сесия?
  • Терапия за тялото
  • Спокойствие за ума
  • Баланс между даване и получаване
  • Ще научиш похвати от тай масаж
  • Ще хармонизираш 4-те си тела – физическо, енергийно, ментално и духовно
Къде ще се проведе?
Домът на Деви е оазис на спокойствието и красотата, само на 30-40 минути от центъра на София. Намира се в с. Кътина, над Нови Искър. При записване ще изпратим точни координати. Има възможност за споделен транспорт.
Кои сме ние?
Водещите в това отпускащо и лечебно преживяване са:
Теодора Рачева – Деви – deviflow.com/devi
и Ивайло Добрев – dastrology.com и starsalchemy.com
Обмен: 55 лв на човек и 99 лв за двойка
Записването става със заплащане на капаро и изпращане на мейл с платежното deviflow108@gmail.com
👉🏻Начини на плащане:
Револют – 0894488808
Paypal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Теодора Рачева
👉🏻След извършено плащане, моля да пуснеш платежното на следния мейл: deviflow108@gmail.com
Местата са ограничени и записването става с капаро. При невъзможност да посетиш семинара поради положителен тест, капарото се прехвърля за друг семинар, или онлайн услуга от Деви или Ивайло.

Go to Top