fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Кога за последно почувства дълбоко отпускане и покой?
В интензивните времена, в които живеем пренатоварването и пренапрежението са е превърнали в нормални състояния за повечето от нас. Но когато това стане дълготрайна практика и начин на живот, се отразява пагубно върху душевното, психическото и физическото ни здраве.
В момента имаме нужда от завръщане към мъдростта на телата си. В това преживяване ще можеш да почувстваш обмена на даване и получаване, да изпаднеш в състояние на покой и дълбоко отпускане и да активираш целебните способности на тялото си.
Какво да очакваш?
Водена сесия по тай масаж по двойки. Може да дойдете сами или с партньор.
Тай масажът е телесна терапия, която съчетава динамично разтягане, повлияно от йога и физически натиск по енергийните линии, повлияни от китайската акупресура.
Тай йога масажът е древно лечебно изкуство, което докосва и балансира тялото физически, енергийно и емоционално. С прилагането на ритмичен натиск върху определени точки и енергийни линии в тялото, съчетано с йогийско разтягане на мускулите и манипулация на ставите, могат да бъдат освободени блокажи и енергията да бъде възстановена в естествения и поток. Преди всичко, тай масажът е свещен, любящ лечебен танц, където двама души се събират, за да лекуват и да бъдат излекувани в полза на всички живи същества.
Ще практикуваме лечебният принцип, който е в основата на тай масажът – мета – любяща доброта, която е истинският лечебен извор. При тай йога масажът има много похвати, част от които ще приложим, но фокусът е върху усещането и процесът, вместо върху прецизното изпълнение на техниката. Всеки, дори човек без никакъв опит, би могъл да участва.
Ще работим по двойки, като всеки ще получи и ще даде масаж.
Масажът се прави през дрехи. Носи си удобни и широки дрехи, като за практика.
Какво ще ти даде тази сесия?
  • Терапия за тялото
  • Спокойствие за ума
  • Баланс между даване и получаване
  • Ще научиш похвати от тай масаж
  • Ще хармонизираш 4-те си тела – физическо, енергийно, ментално и духовно
Къде ще се проведе?
Домът на Деви е оазис на спокойствието и красотата, само на 30-40 минути от центъра на София. Намира се в с. Кътина, над Нови Искър. При записване ще изпратим точни координати. Има възможност за споделен транспорт.
Коя съм аз?
Теодора Рачева – Деви – deviflow.com/devi
Може да посетиш това събитие отделно или като част от Детокс ден. Виж повече ТУК.
Oбмен: 35 лв на човек и 60 лв за двойка
 
Местата са ограничени и записването става със заплащане на таксата. При невъзможност да посетиш семинара поради положителен тест, плащането се прехвърля за друг семинар, или онлайн услуга от Деви.

Go to Top