fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

След празниците, всичко започва отначало. Но дали сме готови за това начало, дали сме пълни с жизнени сили, или сме тежки, уморени и апатични? 

Със сигурност след празниците имаме нужда от детокс. Това е процесът на освобождаване на излишни токсични вещества, енергии и мислоформи. За да е пълен, детоксът винаги трябва да се извършва на всички нива. Някои хора смятат, че като се хранят здравословно това е достатъчно, за да са чисти. Има различни начини за детокс, но е факт, че организмът ни всяка нощ се пречиства между 11 и 3 ч, когато са активни меридианите на жлъчката и черния дроб. Достатъчно е да му помагаме, като не се храним след 20 ч. и започваме сутринта с чаша топла вода с лимон. А защо не и да спазваме 16 часовия пост от вечерта до обяд. Има и други начини, като един ден на течности, който съм избрала за този еднодневен ритрийт. 

В този ден ще бъдем на супер смутита и ще направим детокс практика, с която ще освободим токсините от органите. Ще направим и дихателна сесия и медитация. Можете да останете и за тай масажът по двойки, за да получите обмен и дълбоко отпускане. В него ще обърнем специално внимание на вътрешните органи чрез масаж на корема. Така само за един ден ще получим дълбоко пречистване и презареждане. 

Заповядай на 15.01.22 г. в Домът на Деви, за да оставиш тежестите и да си тръгнеш зареден, обновен и олекотен. 

Водеща – Деви – deviflow.com/devi

 

Първа част: 

10:30 ч. Пристигане и смути “Зелена енергия” 

11:00 – 13:00 ч. – детокс йога, дишане и медитация

13:00 ч. – Обяд – смути “Ментова целувка” 

Почивка, игри, релакс, разходка в природата

Следобедно смути 

Втора част: 

16:00 – 19:00 ч. Даване. Получаване. Тай масаж. 

 

Обмен за 1 ва част – 40 лв (включва освен описаното и всички смутита) 

ВЗЕМИ ПЪРВА ЧАСТ

Обмен за 2 ра част 35 лв 

ВЗЕМИ ВТОРА ЧАСТ

Обмен за целия ден 70 лв 

ВЗЕМИ ЦЕЛИЯ ДЕН

 

Ако желаете да платите по банка, моля, изпратете мейл с платежното на deviflow108@gmail.com

По банков път:

BG93STSA93000021795092

Теодора Рачева

 

Местата са ограничени и записването става с предварително заплащане. При невъзможност да посетиш семинара поради положителен тест, плащането се прехвърля за друг семинар, или онлайн услуга от Деви.

 

 

 

Go to Top