fbpx

Дивото зове теб и твоето дете

Зарежда Събития
Нека превърнем този Великден в един дълъг Великуикенд, в който да възкресим връзката си с нашите родни деца и нашите вътрешни деца.
Каним те на едно завръщане в детството, където ще седнем заедно малки и големи до лагерния огън, ще играем, ще си разказваме страшни истории, ще измисляме приказки заедно и ще бъдем герои в тях. Вместо да оставяме децата си, за да вършим нашите сериозни дела на възрастни, ще се присъединим към тях в техния свят и заедно ще преоткрием вътрешните хоризонти на безграничните светове.
Независимо дали ще дойдем с родното или вътрешното ни дете, този ритрийт ще е лечебен, обновяващ, игрив и ще ни пренесе в приказния свят на Дъгеландия.
Ще яздим еднорози, ще играем на ластик, криеница, сляпа баба, ще търсим скрити съкровища, ще гребем с канута, ще боядисваме яйца и картини и още много забавни игри, които ще ни отделят от дигиталния свят и ще ни пренесат в света на чудесата.
Освен игрите, ще има сутрешни и следобедни йога и ин дао практики с Деви, които буквално ще ни подмладят и ревитализират.
Също ще може да се възползвате от лечебните масажи на Цветан (срещу допълнително заплащане).
В цената е включено е изхранването и цялата програма. Ако не разполагате със собствен автомобил, може да се комбинирате за пътя с някой, който има места в неговия.
Цена за възрастни:
560 лв за 4 нощувки с три хранения на ден и цялата програма с трима фасилитатори
Цена за деца*
360 лв за 4 нощувки 4 нощувки с три хранения на ден и цялата програма с трима фасилитатори
*Събитието е подходящо за деца НАД 5 години
!!Внимание – до вилата се стига само с лодка. Ще бъдем в прекрасно пространство, без достъп до външния свят, за да се пренесем изцяло в приказката, която създаваме.
Условия за записване:
Записването става със заплащане на 30 % капаро
При отказ от събитието от страна на клиента до 20 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв. административна такса
При отказ от събитието от страна на клиента до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде депозирано за участие в друг бъдещ ритрийт.“
При отказ от събитието от страна на клиента до 5 дни преди провеждането му, заплатените суми не подлежат на възстановяване.
При Ковид, капарото може да се прехвърли за бъдещ ритрийт или друг продукт на deviflow, включително онлайн програми, лична консултация и др.
Срок за записване – 10.04.2021
Водещи:
Деви – deviflow.com/devi
Мартина Велева – Джагадамба
Мартина Велева (Основател на Jagadamba Academy – академия по личностно развитие за деца и семейства. Съосновател и Performer Artist в театрална компания „Storycatchers, младежки ментор в Leader Academy)
Педагог по образование и основна професионална област. Сертифицира се като фасилитатор в програмата „Еразъм+”, като преминава през обучения за трейнър в Англия, Италия, Испания, Чехия, Полша, Латвия. Магистър по „Социален театър и психодрама.“ Сертифициран преподавател по сугестопедичната методика. Надградена в областите на позитивната психолиогия, игровизация, обучение чрез преживяване, интерактивен театър и психодрама. С богат практически и треньорски опит в сферата на личностното развитие, коучинга, емоционалната интелигентност, лидерство, умения на 21 век.
През последните пет години екипът на фондация Джагадамба провежда 15 ритрийта за родители и деца, в които взимат участие над 250 семейства. Програмите имат силно въздействие върху отношенията в семейната среда.
Масажи – Цветан Вълков
За въпроси и записване
deviflow108@gmail.com

Go to Top