fbpx

Екстатична жена

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

В тази практика ще преминем през сянката на сериозността, за да се докоснем до насладата от живота, която се разкрива на онези, дръзнали да излязат от цикъла на житейското страдание. Ние сме многоизмерни същества, които едновременно съществуват в много измерения и на много нива, но материалният свят като най-плътен ни държи вплетени в измерението на болката или удоволствието. Това са двете крайности между които се разиграва човешкият живот. В тази практика чрез телата си ще се докоснем до пространството вътре в нас, което е портал към едно екстатичното измерение – утробата. Когато една жена работи със сексуалната си енергия и я концентрира в утробата, тя създава буквално едно физическо поле на сладост в тялото си, което я подхранва. От този граал, пълен със сладка субстанция, тя може да лекува менталното, емоционалното и физическото си тяло. Ще използваме насладата и екстаза като медицина, за да достигнем до онова състояние на свобода, което е основата на всеки наш копнеж.

В тази сесия ще ви запозная с трите вибрационни нива на 46 ген ключ – сериозност, наслада и екстаз, който ще е активен от 22 до 26 септември. Ще подготвим почвата в нас за семето на екстаза чрез вътрешна алхимия – процесът на преобразуване на блокажите и съпротивите ни в оргазмична енергия.

Ще работим с физическото, емоционалното и менталното тяло, както и с по-висши тела, които са градивната единица на фините реалности, за да постигнем хомогенност, осъзнатост и цялостност на всички нива и във всички измерения.

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi
Цена 13 лв
Важат карти
Запази място на 0894488809

Registrations are closed for this event