fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Живот – Смърт – Живот – колелото на циклите се върти, портали се отварят и затварят, а ние можем да тичаме след събитията и да наваксваме или да предричаме и да празнуваме всички начала и всички завършеци.
Това ще е период на затваряне, приключване и интегриране на всичко, което се е случило в изминалите две седмици. Можем да танцуваме върху останките на онова, което не е издържало теста на истината в живота ни, а можем да танцуваме и върху новите основи, които сме положили.

Всеки ще е на различно място, но всеки ще усети мощната енергия на това кърваво Пълнолуние със затъмнение в Скорпион, което определено си струва да се отпразнува.
Получава името „Кървава луна“, тъй като Луната е излята в червеникав оттенък, когато затъмнението достига пълнотата си. Кървавите лунни затъмнения са невероятно мощни космически събития. Те представляват завършвания и затваряния. Те могат също да разкрият информация, която преди това е била скрита. Кървавите лунни затъмнения са точки, в които нашият договор на душата се активира и ни се дава възможност да направим квантов скок в следващата глава от нашата еволюция. Съзнанието ни често се разширява и прояснява и след като енергията на затъмнението премине, ние сме склонни да виждаме нещата в съвсем нова светлина. Тъй като това затъмнение попада в знака на Скорпион, трансформиращите енергии се увеличават. Може също така да открием, че размишляваме върху циклите на смърт и прераждане, които са се случили в нашия живот, или може да открием, че се движим през същината на такъв. Просто знайте, че всички неща са временни. След като прахът на затъмнението се утаи, ще можем да видим по-висшата цел, която се разгръща от всичко това.

Ще затворим този портал с екстатични танци, за да можем чрез автентично движение да приобщим разпиляната си енергия, да намерим нов фокус, нова яснота, нова гледна точка, която да е по-истинна и резонантна с Душата ни.
Екстатичните танци са форма на освободен от хореография танц, който се случва на момента като естествен отклик на тялото на звуците на музиката. Това е дълбоко и съкровено преживяване, което може да доведе до дълбоки прозрения, пробиви, справяне със страхове и отваряне към любовта.
Това е съзнателно парти, на което не се употребяват алкохол и други субстанции, а се разчита изцяло на опияняващия ефект на музиката и сетивните преживявания, които разгръщат вибрацията на свободата във вътрешното пространство.

Внимание!!! – тази практика има потенциала да те изкара от ума и да се наложи да пуснеш контрола. Ако това те плаши, уверявам те, че в това безопасно пространство можеш да си го позволиш.

По време на практиката не се говори, но може да се танцува с други хора. Започва се с кръг и поставяне на намерение. Има кратко въвеждане и запознаване с условията и възможностите за взаимодействие с другите. Ще има и възможност за танцуване с маска на очите, което си е висш пилотаж за тези, които са готови да се предадат на живота.

Водеща: Деви – deviflow.com/devi
Oбмен: 25 лв
Необходимо е преварително записване – 0894488809
deviflow108@gmail.com

Go to Top