fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Всички имаме своите рани, но и всички в сърцето си носим елексира на изцелението им. От нас се иска единствено да се отпуснем, да се отворим и да позволим на любовта да потече двупосочно.
Звучи лесно, нали? Но е трудно, когато имаме блокажи, когато сме пълни с непреработени емоции, когато страха ни диша във врата.
Също в нас има копнеж да се свързваме с другите през сърцето си. Тази дълбока и разгръщаща практика е за всеки човек независимо от неговото минало, форма на тялото, етнос, националност, раса и убеждения, защото музиката и танца обединяват всички разлики в едно разтапящо преживяване.
Затова ще се съберем в този мощен ден, който затваря коридора на затъмненията по оста Близнаци – Стрелец. Като цяло се затваря портала на изминалата година и 8 месеца и с това е важно да интегрираме нейните теми, за да не се връщаме повече назад.
Каквото сме свършили – сме го свършили и сега можем да отпразнуваме работата ни с екстатични танци – Свързване през сърцето.
Защото през сърцето можем да се свържем лесно без думи, а още по-лесно с какаова напитка.
Какаото, което ще пием, е сурово и непреработено, идва от Бразилия и се казва оргазмично какао. То ще се погрижи директно за сърцето ни на физическо и фино ниво, а от нас се иска само да присъстваме..
Практиката е подходяща за мъже и жени, както и за двойки и приятели.
Каква е идеята?
Екстатик денс е форма на освободен от хореография танц, който се случва на момента като естествен отклик на тялото на звуците на музиката. Това е дълбоко и съкровено преживяване, което може да доведе до дълбоки прозрения, пробиви, справяне със страхове и отваряне към любовта.
Това е съзнателно парти, на което не се употребяват алкохол и други субстанции, а се разчита изцяло на опияняващия ефект на музиката и сетивните преживявания, които разгръщат вибрацията на свободата във вътрешното пространство.
По време на практиката не се говори, но може да се танцува с други хора. Започва се с кръг и поставяне на намерение. Има кратко въвеждане и запознаване с условията и възможностите за взаимодействие с другите. Ще има и възможност за танцуване с маска на очите, което си е висш пилотаж за тези, които са готови да се предадат на живота.
За какаото:
Ще има приготвено терапевтично сурово какао, което е истински еликсир за сърдечния център. Това е възможност да се докоснеш до нещо дълбоко, свещено и меко вътре в теб и да преживееш разтваряне на сърцето. Поради способността на какаото да увеличи връзката ни с вътрешното пространство и със сърдечната чакра, то помага във всяка трансформация, към която се стремим, независимо дали искаме да задълбочим разбирането си за това кои сме, да освободим стари модели и травми или просто да се придвижим към едно по-сърдечно и чисто вътрешно пространство. Какъвто и да е твоят път, можеш да поставиш своето намерение, а какаото ще те подкрепи да осъществиш това чрез съкровено преживяване близо до същността ти. Ще се потопим заедно в медитивните движения, ще имаш възможност да се докоснеш до една висша блажена същност и да получиш послание как да си в контакт с тази енергия и в ежедневието, ще усетиш какво е да присъстваш в тялото си и да погледнеш по нов начин навътре и навън.
Тази вечер ще е истински магична.
Моля консумирай съвсем лека храна този ден, без животински и млечни продукти.
Водеща – Деви www.deviflow.com/devi

Обмен – 40 лв, което включва практиката, какаото, плодове и домашни напитки.
За да запазиш място, изпрати мейл на deviflow108@gmail.com

Go to Top