fbpx

Екстатични танци с какао

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Ще се съберем отново на октомврийското пълнолуние,  за да осветлим емоциите, които са като подводни течения и ни движат в посоки, непонятни за съзнателния ум. Ще станем свидетели на залеза и изгрева на луната, които ще се случат едновременно.  Потопени в емоционалното тяло, за да изплуваме отвъд него, в необятния океан на тишината.

Oсъществи копнежите си

Всички ние копнеем да се чувстваме живи, да усещаме че сме част от реката на живота. Тази дълбока и разгръщаща практика е за всеки човек независимо от неговото минало, форма на тялото, етнос, националност, раса и убеждения, защото музиката и танца обединяват всички разлики в едно разтапящо преживяване.

Каква е идеята?

Екстатик денс е форма на освободен от хореография танц, който се случва на момента като естествен отклик на тялото на звуците на музиката. Това е дълбоко и съкровено преживяване, което може да доведе до дълбоки прозрения, пробиви, справяне със страхове и отваряне към любовта.

Това е съзнателно парти, на което не се употребяват алкохол и други субстанции, а се разчита изцяло на опияняващия ефект на музиката и сетивните преживявания, които разгръщат вибрацията на свободата във вътрешното пространство.

Внимание!!! – тази практика има потенциала да те изкара от ума и да се наложи да пуснеш контрола. Ако това те плаши, уверявам те че в това безопасно пространство можеш да си го позволиш.

По време на практиката не се говори, но може да се танцува с други хора. Започва се с кръг и поставяне на намерение. Има кратко въвеждане и запознаване с условията и възможностите за взаимодействие с другите. Ще има и възможност за танцуване с маска на очите, което си е висш пилотаж за тези, които са готови да се предадат на живота.

За какаото:

Ще има приготвено терапевтично сурово какао, събирано от Шамани в Амазонската джунгла. Това е възможност да се докоснеш до нещо дълбоко, свещено и меко вътре в теб и да преживееш разтваряне на сърцето. Поради способността на какаото да увеличи връзката ни с вътрешното пространство и със сърдечната чакра, то помага във всяка трансформация, към която се стремим, независимо дали искаш да задълбочиш разбирането си за това кой си, да освободиш стари модели и травми или просто да се придвижиш към едно по-сърдечно и чисто вътрешно пространство. Какъвто и да е твоят път, можеш да поставиш своето намерение, а какаото ще те подкрепи да осъществиш това чрез съкровено преживяване близо до същността ти. Ще се потопим заедно в медитивните движения, ще имаш възможност да се докоснеш до една висша блажена същност и да получиш послание как да си в контакт с тази енергия и в ежедневието, ще усетиш какво е да присъстваш в тялото си и да погледнеш по нов начин навътре и навън.

Тази вечер ще е истински магична.

Моля консумирай съвсем лека храна този ден, без животински и млечни продукти.

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi
Обмен – 13 лв.
Важат карти Мандала, Амара, Содексо и Мултиспорт
Ако ще консумирате какао напитка, може да я заплатите на място – 10 лв.

за записване: 0894 488 809