fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Една легенда разказва как Боговете скрили най-ценното благо за човечеството – ЛЮБОВТА. Те обсъждали помежду си къде да скрият това мощно богатство, за да не злоупотребяват хората с него.
Един предложил – Да го скрием на върха на най-високата планина?
Не, отвърнали другите – ще я изкачат.
Друг рекъл: Дали да не го закопаем дълбоко в земята? Или да го погребем на дъното на най-дълбокия океан?
Не, рекли останалите – ще се спуснат и там.
След дълги дискусии, намерили отговора – ще го скрият в сърцата ни, защото там няма да се сетим да търсим.
За щастие, дори и Боговете грешат, защото намерихме пътя. Но защо е така трудно да я отдадем на себе си, да повярваме изцяло и безрезервно в себе си и да се окуражаваме и подкрепяме самите ние?
Защото освен Любовта в нас има противодействаща сила – Егото. То е готово на всичко, за да саботира Любовта и това също е част от божествения замисъл.
В тези ин йога сесии – 4 ключа към Себелюбовта, в благото пространство на тишина и отпускане, ще изследваме взаимоотношенията ни с нас самите и как да отключим съкровището Себелюбов, така че да спрем да я търсим навън, а самите ние да се превърнем в мощни излъчватели и усилватели на тази велика божествена сила.
Нашият живот е нашата визитка. И мисията ни е да заобичаме себе си – да се научим да обичаме това, което имаме, да създаваме това, което обичаме, и да обичаме това, което създаваме.
Във всяка сесия ще адресираме тази най-важна в живота ни тема, като минаваме през тези 4 етапа, които през моя личен опит съм структурирала в 4 ключа:
  1. ключ – свобода от миналото: да простя на старото ми Аз, за да пристигна изцяло в настоящето. да си позволявам удоволствие
  2. ключ да избера себе си: да отстоявам границите си и да се окуражавам и вдъхновявам редовно.
  3. ключ – само най-доброто за мен: да си давам жива храна, да практикувам правилно и да се зареждам енергийно,
  4. ключ – да се развивам: да дръзвам да следвам сърцето си, да инвестирам в мечтите си
Ин йогата е еликсир за нашето тяло, тъкани и нерви, тъй като активира парасимпатиковата нервна система, която ни помага да интегрираме преживяванията си от активните фази и ни дава възможност да релаксираме.
Едно от най-големите преимущества за тялото е, че го огъвкавяваме без усилие, докато релаксираме и се съсредоточаваме върху усещанията си в него.
Това е йога, чиито корени са в даоистките практики и тя ни помага физически да огъвкавим тъканите си и да ги хидратираме, да повишим мобилността на ставите, а на по- фино ниво – да се съсредоточим и концентрираме, и да култивираме енергията си.
В тези часове редуваме дълго задържане в пасивни пози, като използаме тежестта на тялото си и гравитацията да ни отпускат, без да активираме мускулите, заедно с флуидни раздвижвания, които да спомогнат свободното циркулиране на Чи (биоенергия) в тялото ни. По този начин влизаме в състояние на възприемане и позволение, и можем чрез тялото да изследваме ментални блокажи и нефункционални модели и вярвания.
Точно в това е силата на практиките, които предлагам – те са един лечебен соматичен процес, в който аз ви напътствам във вашето себеизследване и намиране на най-важните екзистенциални въпроси, които самите вие превръщате чрез тялото си в жива мъдрост, вместо външно поучаване.
Този понеделник практиката ще е само онлайн. Ще има запис.
Цена онлайн 10 лв
За записване онлайн – изпратете скрийншот на платежното на deviflow108@gmail.com
Не приемам записвания по друг начин, благодаря за разбирането.
Ще получите линк за онлайн събитието в zoom, в неделя.
Начин на плащане:
револют – 0894488808
PayPal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Банка ДСК
Теодора Рачева
Виж повече за магията на ин йогата тук –https://deviflow.com/in-yoga-2/

Go to Top