fbpx

Ин йога Пълнолунно проявление – затварянето на портала

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Това пълнолуние е много важно, тъй като то обозначава последната фаза от настоящия цикъл на затъмнения, която започна със слънчевото затъмнение на 5 януари. То е порталът, който ще затоври един цикъл и ще донесе реализация на мечтите ни, зададени в началото на годината. 

Пълната луна на 17 юни е капсулирана между двата най-важни планетарни аспекта на 2019: Юпитер в квадратура с Нептун ден преди, и Сатурн секстил Нептун в деня след пълнолунието. 

Сатурновият секстил с Нептун дава силна вяра и самоувереност. С търпение ще правите нещата по правилния начин и без да избирате преки пътища. Духовната мъдрост и самодисциплината ви помагат да пожертвате краткосрочно удовлетворение за дългосрочен успех.

Можете да бъдете оптимисти, докато разбирате и собствените си ограничения. Това ви позволява да осъществите мечтите си с упорита работа и разумен, реалистичен подход.

Квадратурата на Юпитер и Нептун може да доведе до разочарование или смущение, което да ви нaкара да поставяте под съмнение себе си и своята вяра. 

За щастие, секстилът на Сатурн и Нептун дава здравословна доза реалност, която намалява риска от заблуда и измама. Той също така ви помага да насочите вдъхновението и ентусиазма си към упоритата работа, за да проявите надеждите и мечтите си. В крайна сметка отново става въпрос за финия баланс, който има нужда да постигнем, за да избягаме от крайностите и да намерим вътрешния си център. 

Това е период на приключване и превключване, в който ще можем с помощта на луната да надникнем в дългосрочното проявление на волята ни. 

В тази практика ще изследваме еволюираща и инволюиращата сила, или стремежът ни да се протягаме към новото и нуждата ни да се заземяваме в реалността, каквато е. 

Ще изследваме въпросите:

Къде съм

На къде отивам по силата на волята си (волята на душата) 

Какво трябва да пусна, за да стигна там

Как да вярвам в безкрайните потенциали и да остана трезва в преценките си

Ин йогата е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната триизмерна обвивка, която е спойката между мускулите, тъканите, органите, костите Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира и интегрира преживяванията си. Това е бавна практика, която се изпълнява близо до земята със здържане в позите.

В тишината, която се създава чрез ин йогата можем да работим с подсъзнанието си в дълбочина, за да изследваме онези части от психиката си, които веднъж осветлени, осъзнати и интегрирани ще ни донесат равновесие в живота. 

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi 

Цена – 13 лв

Важат карти Мандала, Амара, Мултиспорт и Содексо 

Записване: 0894 488 809