fbpx
Зарежда Събития
Отново поемаме на пътешествие по моста на дъгата – през енергийните центрове в тялото, които управляват различните архетипни енергии по пътя към целостта.
Стъпка по стъпка ще отключим енергията в чакрите, което ще позволи на потока от жизнени сокове да разшири съзнанието, да подобри функциите на ендокринната система и органите в тялото ти, за да изпиташ благоденствие на всички нива.
В тези ароматни 7 сесии ще изследваме темите и органите на всяка чакра, ще ги укрепваме и ревитализираме чрез полагане на блендовете на 11 moons за всеки център, ще препрограмираме ума чрез утвържения, специално подбрани асани за работа със съответните органи и системи, активиращи мантри и лечебни звуци. Всяка сесия ще бъде своеобразно терапевтично преживяване, чрез което да можем да балансираме съответния център.
Чрез всеки център се проявява по един аспект от психето ни, който може да бъде:
латентен
слабо проявен
силно проявен
балансиран
Когато говорим за чакри, ключовата дума е баланс. За да постигнем този баланс е нужно да спрем и да се вгледаме дълбоко в себе си, за да изчистим онези натрупани енергийни и физически шлаки, които пречат на центровете ни да функционарт оптимално.
Енергийните центрове не са самостоятелни единици, а част от една цялостна система и всеки център е основа за следващият. Ако енергията в един център е слабо проявена, то няма достатъчно енергия, която да захранва горният вихър и ние преживяваме слабост, ограничение, апатия, липса на ентусиазъм. Ако пък е натрупана енергия и е твърде много, то тя става деструктивна за цялата система.
Чакрите са енергийни центрове в човешкото тяло, които на физическо ниво кореспондират на жлезите с вътрешна секреция и управляват органите, разположени в зоната на съответната чакра.
Основните чакри са 7 и те се свързват с различни нива на съзнанието. Състоянието на чакрите влияе на здравето, емоциите и светоусещането ни. Ние също можем да влияем на функцията на чакрите си чрез практики, като йога, дишане, медитация, разходки в природата, храни, утвърждения и етерични масла.
Всеки понеделник в рамките на 7 сесии от 18:40 ще работим със съответната чакра през ин йога. 
Ще научите кои органи управлява всяка чакра и какви са нейните теми
Ин йогата е липсващото звено в ян динамиката на днешният живот. Нашият ден е изпълнен с множество ЯН действия – ние общуваме с другите, движим се, понякога дори препускаме през ежедневието, за да се справим с натоварените си графици. Информацията, която внасяме в системата си е толкова много, че понякога не можем да я преработим и това предизвиква стрес, безсъние, раздразнителност, депресия и други неблагоприятни състояния. Ин йогата е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка – тази триизмерна биологична тъкан, която обгръща всяка фибра, нервно окончание, кръвоносен съд, всеки орган и дори прониква до костния мозък. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира и интегрира.
Водеща – Деви
www.deviflow.com/devi
На живо и онлайн:
Местата на живо в център Мандала са ограничени, моля запазете своето на 0894488808
Обмен: 15 лв / практика; Важат карти Мултиспорт и Мандала
Онлайн цена: 10 лв
Начин на плащане:
Револют – 0894488808
Paypal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Теодора Рачева
След направен превод, моля изпратете платежното на deviflow108@gmail.com, за да ви пратим линк за практиката.
Понеделник
22 . 11 – „Изобилие и сигурност“ – 1 чакра
29.11 – „Сакрални моменти“ – 2 чакра
6.12 – „Фокус и мотивация“ – 3 чакра
13.12 – „Любов и приемане“ – 4 чакра
20. 12 – „Чистота и истина“ – 5 чакра
27.12 – „Ясно виждане“ – 6 чакра

Go to Top