fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

В днешно време едни от нещата, които ни липсват са възможността и умението не само да се събираме с други хора, а и да можем открито и сърдечно да се свързваме с тях.

Сърдечната и открита връзка с други хора, с които в този момент вибрираме на една и съща чeстота е лечебна и отваря пространство за дълбоки лични трансформации.

Ритрийтът е формат, който дава може би едно от най-добрите съчетания, което позволява на участниците в него да преживеят дълбоки вътрешни процеси. Той може да е с различна тематика, но моделът и структурата му са сходни.

Каним те на един ритрийт, посветен на изкуството да организираш ритрийти. Независимо дали сега прохождаш в това или вече дълги години водиш ритрийти, ще ти дадем много ключове, които да придадат на събитията ти нова дълбочина.

Аз съм Деви и водя ритрийти от 2007 ма година, когато още не беше толкова популярен този формат в България.
Водила съм над 150 групи в цял свят в различни формати.

Вярвам, че мога да споделя с теб опита и знанията си и как да създаваш истински лечебно и трансформиращо пространство за хората, които ти се доверяват.

Твоя, в служба на любовта
-Деви.
За Мария:
Аз съм Мария и вече над 10 години имам опит в организирането на различни видове събития и проекти. За това време съм организирала и реализирала стотици събития в най разнообразни формати и продължителност. Познавам процеса на създаване и провеждане на различни събития в голяма дълбочина и детайл. А от 4 години влизам често и в ролята на водещ на различни събития и ритрийти.Ще мога да ти предам синтезирано моя опит в тази сфера, което ще ти спести много учене по „трудния“ начин от личните грешки. Грешки, които струват понякога много време, пари и загубени клиенти.
Защо ритрийт?
Откъсваме се от ежедневната ни среда, която често ни държи вплетени в един изцеждащ ритъм на съществуване.
Фокусираме се върху дадената тема и намерение и работим концентрирано с тях.
Черпим пряко знание и енергия от човек/хора, които имат по задълбочени знания и преживявания от нас по дадената тема.
Черпим сила и енергия от енергийното поле, което се създава от водещия/водещите и цялата група.
Имаме пространство да сме уязвими и да разгърнем есенцията ни, която обикновенно се подтиска в ежедневието.

За всеки от тези елементи е необходимо създателите на ритрийта да помислят и да намерят начин да ги развият и съчетаят. На пръв поглед може да ви изглежда нещо лесно и елементарно, но за да бъде успешен един ритрийт той е необходимо да има изключително добро развитие и съчетание на тези елементи. И още много тънкости, на които е важно да се обърне внимание…

Ритрийтът започва още от самия момент от неговото създаване. От намерението, от енергията, с която човека започва да мисли за него, целта, която си поставя, заглавието, което му дава и всички останали решения, които взима свързани с него. И всичко има своето значение и смисъл – какъв ще е текста за ритрийта, заглавието му, колко ще е продължителен, колко човека ще присъстват, къде ще се проведе, каква ще е програмата, каква ще е храната. Изкусното съчетание на всичко това и умението на водещия/водещите да създават отворено и подхранващо пространство за участниците, е истинския ключ към провеждането на незабравими и дълбоко трансформиращи ритрийти.

Самият ритрийт ще бъде изпълнен не само с практични съвети и насоки, но и с практически задачи, които ще ви помогнат да прилагате знанията, които ще ви дадем. Ще споделим с вас конкретни инструменти, които да ви помагат през цялото време на подготвянето и провеждането на вашето събитие.

Събитието е подходящо за всички хора, които искат да се научат как да създават дълбоки и запомнящи се ритрийти без значение от опита, който имат досега.

Ще получите:
цялата структура
образци на бланки
всякакъв вид комуникация с клиента

Стъпка по стъпка ще ви преведем през цялото преживяване, така че вие да сте на ритрийт, докато учите тънкостите на това изкуство да държите пространство за другите.

Водещи: Деви – deviflow.com/devi
и Мария Цветкова (Ген ключове България)
Oбмен: 450 лв
Включва 2 нощувки в Домът на Деви, 6 хранения, всички материали и цялото обучение с Деви и Мария.
Записването става с превеждане на 30 % капаро на следната сметка или с карта на този линк:
https://online.deviflow.com/produkt/izkustvoto-da-vodish-transformirasthi-ritrijti/Йога Мандала ЕООД:
Банка: Alianz bank
IBAN: BG60BUIN95611000471591
BIC: BUINBGSF
Условия за записване:
Записването става със заплащане на 30 % капаро
При отказ от събитието от страна на клиента до 20 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв.
административна такса
При отказ от събитието от страна на клиента до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде депозирано за участие в друг бъдещ ритрийт.
При отказ от събитието от страна на клиента до 5 дни преди провеждането му, заплатените суми не подлежат на възстановяване.

Go to Top