fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
~ Начинът, по който прекарваме дните си в крайна сметка се превръща в начина, по който прекарваме живота си. ~
В това издание ще обърнем поглед към нашия личен земен път. Ще изследваме онова, което внася смисъл в ежедневието ни и онова, което ни изхранва – нашата работа. Дали двете имат пресечна точка или са фрагментирани вътре в нас. Ако намираме радост в онова, което ни ни носи възнаграждение, то влагаме фокусирана енергия в една посока. Ако онова, което ни радва и онова, което ни изхранва са в унисон, значи сме на добро място. Но ако все още се лутаме между това, което трябва и онова, за което копнеем, то бихме могли да поработим за хармонизиране на тези два аспекта от живота ни.
В този ден ще вдигнем воала, който отделя онова, което искаме от настоящата ни реалност, за да се докоснем до скритите динамики, които произвеждат реални резултати в живота ни. Ще се изправим пред пречките, които стоят между нас и нашата най-висша реализация и ще получим необходимите ресурси, за да направим крачка в посока на нашата мисия.
Ще разгледаме и нашето взаимоотношение с материята и парите, за да намерим подводните камъни пред изобилието ни.
Всичко това през полето на констелациите, медитацията и движенчески техники за свързване с подсъзнанието.
Практическият семинар е подходящ за всички, дори да не сте минали предишните сесии.
Не се изисква предварителен опит с констелациите.
❤ Всеки участник ще получи подарък – онлайн книгата ми 21 стъпки към мисията ти. Ще направим и вайбър група, в която ще можем да се подкрепяме в реалните стъпки след това по пътя на сърцето ни за период от 3 месеца. ❤
•Сесиите ще са целодневни от 10:30 до 18:30 ч с обедна почивка. Тази сесия ще се проведе в Домът на Деви – на половин час от центъра на София. Има възможност за споделен транспорт, при записване пишете дали имате нужда или предлагате транспорт.
Това е чудесна възможност да прекарате един ден на красиво място в природата до София, да дишате чист въздух и да свършите много вътрешна работа.
Ще започнем с чаша терапевтично какао, за да влезем дълбоко в сетивността си и да отворим портала към сърцето си, чрез което да надникнем в полето на мисията си.
Ще има някакво хапване за обяд, но може да донесете нещо за споделената трапеза.
•За запазване на място, моля да преведете капаро от 30 лв на една от посочените сметки и да ми пратите мейл с платежното, за да потвърдя мястото ви.
Лична:
Револют: 0894488808
Сметка:
BG93STSA93000021795092
Банка ДСК
Теодора Рачева
Фирмена:
Йога Мандала ЕООД
Банка: Alianz bank
IBAN: BG60BUIN95611000471591
BIC: BUINBGSF
•Обменът за целия ден е 88 лв, а местата са ограничени. Сумата включва целият семинар, обяд и чаша терапевтично какао.
-Терапевтът не може да те отведе на пътешествие по-далечно от това, което самият той е преминал. Можеш да видиш част от моето пътешествие тук – deviflow.com/devi

Go to Top