fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
В тази сесия ще работим с първа чакра – Муладхара
Муладхара представлява връзката ни с материалния свят, тялото и физическото съществуване. Намира се в тазовото дъно и отговаря за надбъбречните жлези, костната система, гръбначния стълб, пикочния мехур, кръвта, кожата и краката. Страхът от промяна, ленивостта, алчността, привързването към материални придобивки, усещането за финансова нестабилност и самонараняването говорят за дисбаланс на Муладхара. Балансирана първа чакра означава, че се чувстваме добре в кожата си, сигурни и стабилни сме и имаме здравословна връзка с матералния свят – с тялото ни, храната, природата, градската среда и парите.
В тази практика ще почувстваме сигурност и комфорт в собственото ни тяло, както и заземеност и присъствие. Ще балансираме центъра чрез успокояващи ин пози, утвърждения и заземяващата етерична комбинация от туя, черен пипер и кориандър. Ще наситим аурата си с енергията на изобилието, която да започне да го привлича и от външния свят. Ще утвърдим правото си да бъдем тук и да заслужаваме.
Чакрите са енергийни центрове в човешкото тяло, които на физическо ниво кореспондират на жлезите с вътрешна секреция и управляват органите, разположени в зоната на съответната чакра.
Основните чакри са 7 и те се свързват с различни нива на съзнанието. Състоянието на чакрите влияе на здравето, емоциите и светоусещането ни. Ние също можем да влияем на функцията на чакрите си чрез практики, като йога, дишане, медитация, разходки в природата, храни, утвърждения и етерични масла.
Ин йогата е липсващото звено в ян динамиката на днешният живот. Нашият ден е изпълнен с множество ЯН действия – ние общуваме с другите, движим се, понякога дори препускаме през ежедневието, за да се справим с натоварените си графици. Информацията, която внасяме в системата си е толкова много, че понякога не можем да я преработим и това предизвиква стрес, безсъние, раздразнителност, депресия и други неблагоприятни състояния. Ин йогата е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка – тази триизмерна биологична тъкан, която обгръща всяка фибра, нервно окончание, кръвоносен съд, всеки орган и дори прониква до костния мозък. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира и интегрира.
Водеща – Деви
www.deviflow.com/devi
На живо и онлайн:
Местата на живо в център Мандала са ограничени, моля запазете своето на 0894488809
Обмен: 15 лв / практика; Важат карти Мултиспорт и Мандала
Онлайн цена: 10 лв
Ще има запис!

ВЗЕМИ ОНЛАЙН ПРАКТИКА ТУК

Можеш да имаш достъп до тази, както и други практики с ин йога, миофасциална ин, женски практики, флоу йога, детокс йога и водени медитации ако се абонираш за онлайн студиото ми само срещу 25 лв на месец.
www.online.deviflow.com

Go to Top