fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Каня те на какао церемония ден след завръщането ми от Южна Америка да празнуваме заедно възраждането на Слънцето в кръг с песни, молитви за лечение и празнуване. 

Светлината на Слънцето започва нов слънчев цикъл на зимното слънцестоене. След потъването надолу, винаги има възход нагоре и природата ни учи на тази цикличност. Слънцестоенето е природната Коледа – раждането на Божия син – Слънцето. 

По това време в Северното полукълбо преживяваме най-дългите и тъмни нощи в годината и най-кратките дни с най-малко количество дневна светлина. Тъмното триумфира над светлината, но това означава повратна точка! И точно в нея ще се съберем, за да поканим отново светлината в живота ни и да отпразнуваме всички прозрения от неизбежната работа със сянката, през която сме преминали в тъмния период. 

През зимата всичко дреме в безмълвната земя, това е свещено време за почивка и размисъл преди пробуждането и бавното изграждане към по-светли дни. 

Енергията на зимата е тази на влизане навътре. Това е плодотворната тъмнина и тишина, от които в крайна сметка могат да изплуват копнежите на душата ни и новите вдъхновения. Когато съзнателно свързваме съзнанието си с природните цикли, нашето разбиране за собствените ни цикли на личен растеж започва да се задълбочава.

Защо прекарваме толкова много време в потискане и скриване на нашата тъмнина? Когато се появят негативни емоции и ги почувстваме, те са неудобни, но самото им чувстване е лечебно.

В тази церемония ще дадем пространство на всичко в нас да бъде, каквото е. Ще се докоснем до онова, което има нужда да бъде нежно обгърнато и преобразувано, както и онова, което има нужда да се придвижи към проява. Алхимията на церемонията ще ни помогне да встъпим по-осъзнато в новия цикъл, да изясним намеренията си за новата година и да задействаме мощните сили на проявлението, които да ни движат в живота към повече заземеност и окриленост едновременно. Ще осъществим свещения контакт с небето и земята, с майката и бащата, с мъжкото и женското и със собственото си сърце. 

Ще се завърна с много вдъхновение и хубава какао медицина, която ще се радвам да споделя с вас, заедно с всички дарове, които получа по време на това пътешествие. 

За записване: what’s app или вайбър – 0894488808 или deviflow108@gmail.com 

В Домът на Деви – само на 30 – 40 минути от центъра на София. 

Възможен е споделен транспорт. 

Обмен: препоръчително дарение 50 лв, но може да оставите повече или по-малко според възможностите си. 

Go to Top