fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Тази събота ще се съберем около свещения Огън под жетварската Луна в Ангеловата градина, за да отпразнуваме плодовете на нашият труд от пролетното равноденствие до сега.
Време е да оберем не само външната реколта, но да спрем и да почетем всички стъпки, целият път до тук. Ще направим равносметка какво посяхме на пролетното новолуние и какви теми се разгърнаха в новите енергии на възлите Овен – Везни. Как успяваме да запазим идентичността си в отношенията си и дали сме успели да култивираме достатъчно себе любов, за да можем да преминем от вътрешното място на нужда към осъзнаване на себе си като житейско успение.
Ще имаме възможност да съзерцаваме и какви са настоящите теми в живота ни и как те се проявяват, какво се иска от нас да направим като следващи стъпки. Овен е инициираща енергия на действието и ще има много от нея в пространството, но самоцелно действие без посока само ще ни изтощи, затова ще извикаме яснотата за стъпките напред към тъмния период на годината.
Ще имаме възможност да разграничим прищевките на егото от истинската посока на душата ни, за да не се лутаме в тъмните лабиринти, а да слезем там с факлата на съзнанието и да свършим дълбоката работа, която предстои със сезона на скорпиона.
И всичко това в прекрасното пространство на Ангеловата градина, с чаша топло какао, вълшебна музика и магически присъствия от фините светове.
Виж повече за какао церемониите тук – https://deviflow.com/services/kakao-tseremonii/…
Водеща – Деви – deviflow.com/devi
Музика – Алекс Царски
Домакини – Криста и Милен Ангелови
Местата са ограничени, запази своето на 0887005030

Go to Top