fbpx

Лятна йога академия

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

В началото на август ще загърбим суматохата на ежедневието и ще се срещнем в полите на Пирин за 5-дневно йога блаженство. Подбрали сме за теб екип от 5 международно сертифицирани инструктори с дългогодишна практика, които ще споделят своя опит, катализирайки твоя напредък в йога!

Заедно с тях, два пъти дневно ще участваш в практики от различни йога стилове. И ще черпиш интересни знания в йога лекции с общо времетраене над 10 часа. Ще се насладиш на водени медитации и екстатични танци. И ще пуснеш старото да си отиде чрез пречистваща огнена церемония, за да направиш място за новото в живота си.

Ще се разхождаш в планината, ще релаксираш край басейна или в спа центъра. Ще общуваш със съмишленици и ще срещнеш нови приятели. Включи се в лятната ни йога академия и се почувствай част от нашето йога семейство!

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТАЗИ ЙОГА ВАКАНЦИЯ:
♥ 5 дни с 5 международно сертифицирани и опитни инструктори
♥ 8 тематични йога практики
♥ 7 йога лекции с общо времетарене над 10 часа
♥ Водени медитации
♥ Огнена церемония
♥ Екстатични танци
♥ Време за личен контакт с твоите йога преподаватели
♥ Време за разходки в планината, за плаж край басейна или спа
♥ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш
♥ Възможност да посетиш Международния джаз фестивал в Банско, който се случва по същото време

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ТВОИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор и астролог, създател на онлайн йога студиото Home Yoga и на Astro Academy. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Автор е на редица публикации в списанията „Om Yoga & Lifestyle“ и „Йога за всички“. Астрология е изчувала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура „Психология на здравето“ в СУ.

Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик е на Медицински център „Фитолек“. Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и акредитиран йога инструктор към международната организация Yoga Alliance. Магистър е по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет – София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек“, произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания. Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков.

ДАНИЕЛА СЪБЕВА – РАТНА практикува йога от 2002 г., а от 2010 г. преподава, вдъхновена от желанието мъдростта на йога да докосне сърцата на поелите по пътя на личностната промяна. Следвайки гласа на сърцето си, Даниела посещава ашрами, манастири, духовни центрове и силно енергийни места в Индия, Непал, Аржентина, Перу, Мексико, преминава през редица семинари и практики на различни древни традиции. Изследвайки себе си и по-фините аспекти на съществуването, преминава обучения и посвещения в регресия и Акаша. Сертифициран преподавател е по Хатха, Ащанга и Кундалини йога, Йога през бременността и Йога за деца. Регистрирана е като йога преподавател към Yoga Alliance. Даниела е съосновател на Йога Дивали и Българско Йога Общество Дивали, сертифицирани към международната акредитираща система Yoga Alliance, чиито дипломи са признати в цял свят. Част е от екип, провеждащ обучения за йога преподаватели по класическа йога, йога през бременността и йога за деца.

ЮЛИЯ САВОВА е йога инструктор с дългогодишен опит, съосновател на Йога Дивали и създател на Ведика – център за йога и духовни практики. Професионалното йога обучение на Юлия започва в Холандия, с курс по Класическа Ащанга йога. И продължава в Индия, където е преминала няколко нива на Шивананда йога, навлизайки задълбочено в йога като философия и начин на живот. Участвала е в многобройни курсове и семинари, ориентирани към духовното израстване и себепознание – както в България, така и в чужбина. Проявява изразен интерес към Веданта и йога-философията като цяло. През последните 8 години, паралелно с редовните си часове, води обучения за йога инструктори. В практиките си набляга на осъзнаване и концентрация, следвайки основния принцип в който вярва – че йога е метод за цялостно развитие и трансформация на личността, път към щастливо и удовлетворено съществуване.

ТЕОДОРА РАЧЕВА – ДЕВИ е йога инструктор и констелатор, съосновател на 11 moons и Тринити ритрийт център в Априлци. Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебния ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Изучавала е йога и медитативни техники в Индия, Непал, Бутан, Бали, САЩ и много други места по света, което оформя способността й да среща Изтока и Запада в часовете си. Завършила е 200-часово обучение за инструктори с Шива Рей и е асистирала на старши преподаватели по Прана флоу йога навсякъде по света. Над 10-годишният й опит в преподаването плюс 15-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си. Интересът и влечението й към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра и Хари Баба, от които получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете й са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.

ВИЖ ПО-ДОЛУ ПРОГРАМАТА ЗА АКАДЕМИЯТА ПО ДНИ + ТЕМИТЕ НА ЛЕКЦИИТЕ И ПРАКТИКИТЕ!

КОГА: 7-11 август 2019

КЪДЕ: Банско, Апартаментен туристически комплекс & Спа „Астера Банско“, www.asterabansko.com

ПАКЕТНА ЦЕНА:
– до 31 май – 10% отстъпка от пакетната цена за клиенти на Home Yoga с активен абонамент!
– до 30 юни – 445 лв.
– от 1 юли – 495 лв.

Пакетната цена включва:

  • 4 нощувки с късна закуска (брънч) и вечеря
  • Всички практики и лекции в програмата
  • Ползване на външен басейн и спа център (сауна, парна баня, турска баня, вътрешни басейни, фитнес)

Посочените цени важат при настаняване в споделена двойна стая.
Доплащане за единично настаняване – 110 лв. за целия престой.

Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 200 лв. Датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване. Доплащането на остатъка от сумата се прави на място, по време на събитието.

Допълнителна възможност: Хотелско настаняване за семейни членове и придружители, които НЕ участват в програмата на академията – 250 лв. на човек за целия престой. Отново важи капарото в размер на 200 лв., а остатъкът се доплаща на място.

ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ: office@homeyoga.bg, 0898 42 22 72

Registrations are closed for this event