fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Когато разбрах колко обусловени и внедрени могат да бъдат мечтите ни, се отправих на пътешествие – да изровя онази дълбока мечта, която познава само сърцето ми.

Помниш ли като дете как мечтаеше? А днес имаш ли мечта? Не желание, а мечта.

Разликата е, че мечтата е нещо много по-голямо от желанието. Тя е онова послание от душата, което те движи по пътя. Мечтата съдържа в себе си всичко – и копнежа и пречките по пътя, и самия път. Мечтата е езика на душата, чрез която тя заявява своето предопределение.

Идното Новолуние в Телец ни зове, за да заявим смело най-разгърната визия за живота си! Сега е моментът да разпукаме черупката си и смело да заявим мечтата си. В тази сесия ще работим само с една мечта. Защото ако в нас има 2 мечти, това вече поражда конфликт. Мечтата изисква от нас да изминем път. И обикновено този път ни връща обратно към себе си. Мечтата изисква ПОСВЕЩАВАНЕ. Да, точно това, което така плаши и същевременно вълнува. Постоянство, отдаденост, всеки ден по малко, някой път – със скок. Тъй като мечтата се сбъдва чрез пътуването, което ние като житейски герои предприемаме, то тя е неразделна част от нашата трансформация. Мечтата е онзи стремеж, който е устоял проверката на времето. Това не е променливо желание, което варира според настроението или хормоните 🙂

Затова, на това Новолуние те предизвиквам – не играй на дребно. Сега имаш шанс да посееш и да се придвижиш в посоката, която сърцето ти подсказва. Сега е моментът да процъфтяваш, а не само да оцеляваш! В тази сесия ще положим основите към твоята мечта, която ще е малко по-реална след това. Ще работим с вътрешните блокажи пред нейното проявление, ще адресираме и започнем да преработваме демоните, които ни държат оковани към минали провали. Ще разбием голямата мечта на малки стъпки, които ще започнем да изпълняваме веднага.

Много хора никога не започват пътя към мечтата си, защото тя им се струва много голяма и недостижима, но когато я разбием на малки цели, тя придобива реален облик. Груповата енергия ще подкрепи индивидуалната мечта на всеки. Нова или многогодишна – мечтата ти ще се задейства от мощните вътрешни механизми, които те движат в пътя ти, когато си истински свободен от миналото.

В тази сесия:

  • Ще изровим автентичната ти мечта изпод всички останали внедрени отвън идеали и концепции;
  • Ще изследваме вътрешните ти прегради пред реализирането;
  • Ще поставим един летящ старт на живот, движен от нещо вълнуващо
  • Ще имаш ясен план на действие, който ще задвижи мощно енергията на проявлението.

Радостта, която извира от душата, когато следваме мечтата си, е несравнима с нищо друго.

Обмен: 20 лв

За записване онлайн – изпратете скрийншот на платежното на deviflow108@gmail.com

Не приемам записвания по друг начин, благодаря за разбирането.

Ще получите линк за онлайн събитието в zoom, в неделя, 9ти май.

Ще има и запис, който ще е активен 1 седмица.

 

Начин на плащане:

Револют – 0894488808

PayPal – info@yogamandala.net

По банков път:

BG93STSA93000021795092

Банка ДСК

Теодора Рачева

Водеща: Деви

Защо да ми се довериш?

Аз съм създател на много проекти и манифестатор на мечтите си. Всичко, което е минало през полето на въображението ми е намерило проявление в материята. Виж някои от нещата, които съм инициирала и по-късно продала или все още обгрижвам:

Yoga mandala

Trinity retreat house

Omnitom yoga wear

11 moons

И сега ще ти издам една от тайните на сбъдването – ПОДХОЖДАШ КЪМ НАМЕРЕНИЕТО СИ КАТО НА ШЕГА. Това те отърсва от страха от грешка или провал. Повече за това – в уебинара. Очаквам те в света на безкрайните потенциали.

Go to Top