fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
В Материята е скрита Тайната на Любовта. В Мистерията е скрита Тайната на Живота. Ние често преживяваме този сблъсък в себе си между материята в нас, определяйки я, като нещо веществено, и мистерията в нас, определяйки я, като нещо незримо и безформено. Забикалящата ни, външна реалност ни дърпа към материята, а вътрешното ни същество, когато влезем в контакт с него, ни шепне от мистерията. Често чуваме изразът – „Живеем в материален Свят“ – тази мантра ни заобикаля отвсякъде. Да, но реалността е, че ние Живеем в Духовния Свят, който се изявява на материалния план. Как да преживеем това осъзнаване в тялото и ежедневието си, постигайки така желаното вътрешно и вътрешно, алхимични Единство между Материята и Мистерията – именно това ще изследваме заедно в Мистерийната Школа на Самотраки.
Ще сме там по време на пика на Слънцето, когато светлината взема превес над сянката и животът е в апогея си.
Ще си наберем билки, така че да занесем частичка от магичния остров обратно с нас и ще се потопим в една митична реалност, която съществува непокътната там.
Самотраки е остров с много история и извор на трансформираща сила.
Ще се регенерираме от естествената красота на острова, ще освободим градските ограничения и ще прегърнем една нова, екстатична реалност.

Чистата женска природа на Самотраки сладостно ще ни обгръща, за да се изправим пред нерешените си модели и теми, които ни държат впримчени в колелото на кармата. За всеки, срещата със Самотраки е дълбоко лично преживяване, което носи трансформация в цялото възприятие на самия живот. Приемете да изпитате нещо ново – и ако вече сте били – дайте ново четене на опита.
Тук Орфей основава Големите Мистерии за първи път извън родната си Тракия. Траките са живели в Самотраки, където можем да видим следите от древни и загадъчни храмове. Тук благородните жени от древния свят са идвали да пият еликсири и да се потопят в горещите извори, за да заченат. Смята се, че майката на Александър Велики го е заченала след посещение в Самотраки. Днес митовете оживяват и се саморазкриват. Кухите вековни дървета като пещери създават усещането, че се намирате в утробата на Майката.
Ще работим в дълбочина, за изчистване на физически, енергийни и ментали блокажи и за тонизиране на мускулите и отпускане на съединителната тъкан чрез практиките.

Програмата включва:
Сутрешни
☯ Енергизиращи флоу практики
☯ Активиращи и пречистващи дихателни крии
Следобедни:
☯ Миофасциална ин йога
☯ Пеене
☯ Ритуали
☯ Ексатични танци
☯ Констелационна работа
☯ Тай масаж сесия по двойки
☯ Всекидневни посещения до невероятни водопади и спиращи дъха пейзажи

Това е най-доброто място да се изправите лице в лице с вашите страхове и ограничения и да ги преодолеете, за да разгърнете неограничените възможности
Водещи: Деви и приятели

Деви организира по 2 ритирйта годишно в Самотраки от много години. Това ще бъде 17-тият ритрийт на острова.
Местата са ограничени и записването се случва докато се изчерпят местата! Това е много популярен ритрийт, за който местата се изчерпват още преди да е обявен официално.

Цена: 450 евро в реновирана ( 400 eвро в стандартна стая)

Цената включва
🛏 😋 7 нощувки със закуски в споделена стая в хотел Марива в гората сред вековните чинари.
🥘 2 групови вечери в местна таверна (без включени напитки)
🌪🔥🌊 Цялата програма. Практики и преживявания. Походи и всекидневни посещения на различни феноменални природни места, водопади.
🏰 Посещение на древното светилище на Самотракийските Богове (с включена входна такса)
Допълнителни детайли за пътуването: ще бъдат уточнени!
Цени на ферибота: 17 Евро в посока на човек. На кола е 50-60 Евро.
Разстояние до ферибота София – Александрополис: 370 км(около 4:30 часа)

За записване deviflow108@gmail.com
✍ Условия за записване:
Записването става със заплащане на 30 % капаро
При отказ от събитието от страна на клиента до 20 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв.
административна такса
При отказ от събитието от страна на клиента до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде депозирано за участие в друг бъдещ ритрийт.
При отказ от събитието от страна на клиента до 5 дни преди провеждането му, заплатените суми не подлежат на възстановяване.
При положителен ковид тест, капарото може да се прехвърли за бъдещ ритрийт или друг продукт на deviflow, включително онлайн програми, лична консултация и др.

Go to Top