fbpx

Миофасциална ин йога и работа с вътрешните органи – практически семинар

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Дълбоко в тъканите ни живее едно напрежение, едно непрекъснато фино съпротивление, което ни държи в готовност да водим битките на живота. Това дълбоко безпокойство се отразява на цялото ни тяло като скованост, болка, свитост. Това безпокойство има психоемоционален характер, но ние го усещаме на физическо ниво, тъй като тялото е инструмента чрез който преживяваме емоциите си. Има различни начини да адресираме това напрежение и миофасциалната ин йога е един от най-дълбоките и общодостъпни практики, чрез които да освободим напрежението и болката си. 

Миофасциалната ин йога е специфичен вид йога, която съчетава две модалности – ин йога и миофасциално освобождаване. Тя работи с най-широката информационна мрежа в тялото ни – фасцията. Тази триизмерна тъкан е паметта за съхранение на всички преживявания, които не можем да интегрираме и освободим. Точно както всичко в живота е свързано, така е и в нашето тяло чрез тази невероятна съединителна тъкан, която е спойващия елемент между всеки орган, мускул, кост, става. Тя обвива всеки кръвоносен съд, нерв, прониква дори в костния мозък.

Тъй като фасцията обгръща всеки орган и тя е трансмитер на информация, то всяка травма по всяка част на тялото афектира и органите ни. Освен това според ТКМ всеки орган съдържа деструктивна емоция и добродетелна енергия. По време на тази сесия ще научите как да преобразувате деструктивните в добродетелни енергии, ще научите лечебните звуци на органите и ще работим с топките за дълбоко миофасциално освобождаване на дълбокото напрежение и болка. 

Ще научите и миофасциален самомасаж, който да практикувате вкъщи. 

Само с предварително записване на 0894488809

Водеща – Деви – сертифициран инструктор по миофасциална ин йога

www.deviflow.com/devi 

10:00 – 11:00 лекция – цена 10 лв

11:00 – 13:00 практика – цена 20 лв

Обща цена за целия семинар: 25 лв