fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Мистерията на Елементите
Самотраки отново ни зове и ни приканва да разкрием тайните на древните мистерии.

Това е едно пътуване-приключение до едно от най-загадъчните местности на древността.

Свещеното взаимодействие между петте елемента земя, вода , огън , въздух и етер изгражда както физическото , емоционалното и менталното ни тяло , така и целият материален свят, който ни обгражда.
Мистерията на елементите е мистерията на самия живот .
В тях е закодирано кои сме ние , от къде идваме , какъв потенциал носим.
В тях са заключени и всички вселенски тайни.
Когато работим с елементите винаги търсим баланс между тях на физическо и енергийно ниво.
Чрез по-дълбоко осъзнаване на тяхното взаимодействие, успяваме да разберем повече самите себе си и за света около нас.
По време на нашия престой на острова на мистериите , ще се разгърнем тайните и благословиите , които всеки един от елементите носи
Ще включим практики за нашето физическо, емоционално и енергийно тяло , така че да направим крачка към намирането на равновесие между елементите в нас и разгръщането на част от тяхната Велика мистерия.

Самотраки е остров с много история и извор на трансформираща сила.
Ще се регенерираме от естествената красота на острова, ще освободим градските ограничения и ще прегърнем една нова, екстатична реалност.
Чистата женска природа на Самотраки сладостно ще ни обгръща, за да се изправим пред нерешените си модели и теми, които ни държат впримчени в колелото на кармата. За всеки, срещата със Самотраки е дълбоко лично преживяване, което носи трансформация в цялото възприятие на самия живот. Приемете да изпитате нещо ново – и ако вече сте били – дайте ново четене на опита.
Тук Орфей основава Големите Мистерии за първи път извън родната си Тракия. Траките са живели в Самотраки, където можем да видим следите от древни и загадъчни храмове. Тук благородните жени от древния свят са идвали да пият еликсири и да се потопят в горещите извори, за да заченат. Смята се, че майката на Александър Велики го е заченала след посещение в Самотраки. Днес митовете оживяват и се саморазкриват. Кухите вековни дървета като пещери създават усещането, че се намирате в утробата на Майката.
Ще работим в дълбочина, за изчистване на физически, енергийни и ментали блокажи и за тонизиране на мускулите и отпускане на съединителната тъкан, така че да намерите така жадувания баланс в ежедневието си.

Програмата включва:
Сутрешни:
☯Медитации
☯Енергизиращи флоу практики по елементите
☯Активиращи и пречистващи дихателни крии
Следобедни:
☯Миофасциална ин йога по елементите
☯Пеене
☯Ритуали
☯Ексатични танци
☯ Констелационна работа
☯Тай масаж сесия по двойки
☯ Всекидневни посещения до невероятни водопади и спиращи дъха пейзажи

Това е най-доброто място да се изправите лице в лице с вашите страхове и ограничения и да ги преодолеете, за да разгърнете неограничените възможности
Водещи: Деви, Према Дая и гост
Теодора Деви – www.deviflow.com/devi
Кристина Хаджиева – Према Дая.
Винаги съм искала да разбера защо съм на Земята, какъв е смисълът на живота ми и каква е истинската ми същност и мисия.
Завърших психология и дълги години изучавах психотерапия, за да търся отговорите на тези въпроси чрез западното познание и да изследвам дълбочините и тайните на моето същество. В същото време, когато започнах обучението си в университета , открих йога и завинаги я заобичах. Исках да изживея дълбоко усещане на мир и единство,което тя дава и да науча повече за методите, които разкриват нетленната, вечна част от мен. Интересът ми към медитацията предизвика любопитство към останалите методи на йога и така започнах да правя асана и пранаяма. Скоро открих, че практикуването на йога е моят път към щастието. След като завърших образованието си, почувствах, че нещо липсва в отговорите, които исках да намеря в университета, и реших да си направя собствен университет, в който да науча повече за човешката душа.
Деви организира по 2 ритирйта годишно в Самотраки от много години. Това ще бъде 15-тият ритрийт на острова.
Местата са ограничени и записването се случва докато се изчерпят местата! Това е много популярен ритрийт, за който местата се изчерпват още преди да е обявен официално.

Цена: 460 евро в реновирана ( 410 eвро в стандартна стая)
Цената включва:
7 нощувки със закуски в споделена стая в хотел Марива в гората сред вековните чинари.
2 групови вечери в местна таверна (без включени напитки)
Цялата програма с Деви, Према Дая и гост. Практики и преживявания. Походи и всекидневни посещения на различни феноменални природни места, водопади.
Посещение на древното светилище на Самотракийските Богове (с включена входна такса)
Допълнителни детайли за пътуването: ще бъдат уточнени!
Цени на ферибота: 10-15 Евро в посока на човек. На кола е 50-60 Евро.
Разстояние до ферибота София – Александрополис: 370 км(около 4:30 часа)
За записване deviflow108@gmail.com
Условия за записване:
Записването става със заплащане на 30 % капаро
При отказ от събитието от страна на клиента до 20 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв. административна такса
При отказ от събитието от страна на клиента до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде депозирано за участие в друг бъдещ ритрийт.
При отказ от събитието от страна на клиента до 5 дни преди провеждането му, заплатените суми не подлежат на възстановяване.
При положителен ковид тест, капарото може да се прехвърли за бъдещ ритрийт или друг продукт на deviflow, включително онлайн програми, лична консултация и др.

Go to Top