fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Ще се оттеглим между 1ви и 6ти май, по време на Великден тази година на едно приказно място, което отдавна посещавам и е най-близкото море до София – само на 3.5 часа път в специално наети за нас вили на брега на морето с басейн. Над вилите се намират минералните извори в природата, разположени в магична местност с река и чинари.
Надявам се да усетим скритото значение на Великден, като един празник в който Духа възтържествува над плътта и ни връща в лоното на Вечността.
За умът това е необяснимо, но с помощта на водата и слънцето, практиките и преживяванията заедно ще отпразнуваме по различен начин Великден, не в църквата, а в храма на сърцата си, където е истинския дом на Христовата благодат.
Светлината и Водата – ще ни помогнат да свържем в себе си оригиналните кодове на божествения мъж и жена и да почувстваме дълбоко мира.
Там при лечебната сила на Водата – солената и сладката, морската и минералната ще се отпуснем в свещените и обятия – да ни пречисти, изцели, отмие, смири, благослови, подхрани и слее тялото и душата ти.
Водата е първичният дом. Когато се потапяме в нея, нещо в нас си спомня зараждането на живота.
Там, под топлите лъчи на Слънцето ще се оживяваме и озаряваме, ще си спомняме топлината на живота и ще се връщаме все повече в него – преродени, алхимизирайки болката и страданието в смирение, търпение и приемане.
Ще си спомняме как да:
🌊 Активираме флуидните си тела, така че те да са проводими за енергията
🌟 Активираме светлинните си тела, така че да са проводими за съзнанието
Чрез водата ще въплъщаваме нежната сила
Чрез светлината ще въплъщваме божествената любов
Ще работим с фасцията си, която е 70 % вода, за да освободим натрупани емоционални заряди, да огъвкавим телата си и да освободим място на живота да тече през нас.
🌊 Ежедневни флуидни практики
🌟 Миофасциална ин йога
🌊 Водна церемония
🙌 Констелационна работа
🌟 Медитации за връзка с фините тела
🌊 Сливане с природата, с водата, с другите и себе си
ни очакват в тези 5 нощи и 6 дни.
Местата са ограничени и записването се случва докато се изчерпят местата!
Обмен: 444 евро на човек
Цената включва:
5 нощувки със закуски в споделена двойна стая в красива вила на брега на морето само за нас
2 групови вечери
Цялата програма с Деви и приятели
Повече за Деви – deviflow.com/devi
За записване: deviflow108@gmail.com
Условия за записване:
Записването става със заплащане на 30 % капаро
При отказ от събитието от страна на клиента до 20 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв. административна такса.
При отказ от събитието от страна на клиента до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде депозирано за участие в друг бъдещ ритрийт.
При отказ от събитието от страна на клиента до 5 дни преди провеждането му, заплатените суми не подлежат на възстановяване.

Go to Top