fbpx
Зарежда Събития
Има един остров, на който цари безвремие. Този остров е бил Българска територия по време на втората световна война за три години. Той призовава и там се ходи само по покана на мистерията. Отиваме и се завръщаме в себе си.
Твоето време те чака. Време, което да отдадеш изцяло на себе си. Време за съзерцание и приключения, за отделяне от света и свързване със себе си. Морето е голям лечител и вдъхновител. Брегът му ще приюти тялото ти, докато духът ти се рее в синевата му.
Каня те да се оттеглиш от маските, с които участваш в живота и да се върнеш към есенцията си, към това, което всъщност си, към твоето автентично аз.
Тук ще усетиш първо товарите, които си носил, лъжите, в които си живял, илюзциите, които си хранил. После малко по малко ще се докоснеш до копнежите и възможностите на автентичното ти аз и ще започнеш да събличаш пластовете на неистинното, за да се завърнеш към есенцията си.
Ще усетиш какво е да твориш от твоята същност, отвъд ограничаващите наслагвания и илюзорните лимити на ума ти. Една седмица, в която да се изтръскаш от онова, което си вярвал, че си и да намериш още по-вътрешното си аз, което произтича от Духа ти, а не от родови и социални обусловености, обременености и очаквания.
След отпадането на онова, което не сме ще открехнем портала към вътрешния ни магически свят, за да изследваме кои проявления още не сме живял/а, а те копнеят да се проявят.
Първо ще станем никои, и след това ще можем да бъдем всеки.
В тези 7 дни няма да си онова ти, затрупано с ангажименти. Ще излезеш от света на материята и ще се потопиш директно в мистерията, за да намериш ключа към своята цялостност.
Ще работим в дълбочина, за изчистване на физически, енергийни и ментали блокажи и за тонизиране на мускулите и отпускане на съединителната тъкан чрез практиките.
Програмата се води главно от Деви, която организира по два ритрийта годишно на острова от 15 години.
Сутрешни практики
Енергизиращи флоу практики
Активиращи и пречистващи дихателни крии
Следобедни:
Миофасциална ин йога
Пеене
Ритуали
Ексатични танци
Констелационна работа
Тай масаж сесия по двойки
Всекидневни посещения до невероятни водопади и спиращи дъха пейзажи
Това е най-доброто място да се изправите лице в лице с вашите страхове и ограничения и да ги преодолеете, за да разгърнете неограничените възможности
Водещи: Деви и приятели
Обмен, който включва:
7 нощувки в споделена стая в хотел Марива в гората сред вековните чинари
7 закуски
2 групови вечери в местна таверна (без включени напитки)
Цялата програма. Целодневни практики и преживявания. Походи и всекидневни посещения на различни феноменални природни места, водопади.
Посещение и сесия на древното светилище на Самотракийските Богове (с включена входна такса)
всички практики и цялата програма с Деви и приятели
Обмен:
490 евро
Местата са ограничени и записването се случва докато се изчерпят местата! Това е много популярен ритрийт, за който местата свършват още преди да е обявен официално.
Нови хора се приемат само след провеждане на интервю. Пишете за детайли.
Допълнителни детайли за пътуването: ще бъдат уточнени!
Цени на ферибота: 17 Евро в посока на човек. На кола е 50-60 Евро.
Разстояние до ферибота София – Александрополис: 370 км(около 4:30 часа)
За записване deviflow108@gmail.com
Условия за записване:
Записването става със заплащане на 30 % капаро
При отказ от събитието от страна на клиента до 20 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв.
административна такса
При отказ от събитието от страна на клиента до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде депозирано за участие в друг бъдещ ритрийт.
При отказ от събитието от страна на клиента до 5 дни преди провеждането му, заплатените суми не подлежат на възстановяване.
Ритрийтът се провежда с любезното съдействие на туроператор Дан-Теа.

Go to Top