fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

В този ритрийт Деви и Према Дая ще ти помогнат да се докоснеш до дарбите и талантите си и да ги проявиш!

В края на тази година ще се свържем с намеренията , които искаме да проявим в новата 2024 в служба на мисията на душата ни .

Ритрийтът е отворен за мъже и жени.

Когато се научим да се свързваме с креативния поток в нас и да го изразяваме и живеем в свобода и лекота, достигаме до онова място в нас на дълбок смисъл и удовлетворение.

Чрез различни терапевтични практики ще преодоляваме както блокажите, които ни спират да вървим по пътя на мисията си, така и с вътрешния си потенциал и източник на вдъхновение, които ни подкрепят в този път.

Ще направим и какао церемония, в която да се свържем с онази част на божествената женска енергия, която се проявява като красиво себеизразяване на дарбите и талантите ни, ще работим и с връзката с бащата, защото от нея се определя яснотата в посоката ни.

Ще си спомним, че да творим и да създаваме красота е толкова естествено. Ще освободим гласа си, тялото си, цялото си същество и ще си позволим да се свържем с есенцията на твореца в нас.

Ще създадем магично и творческо поле, в което ще можем да се докоснем до магическите си способности, които в ежедневието остават непроявени.

Практиките ще включват :

🪶Констелационни упражнения

🪶Арт терапия

🪶Лечебно пеене

🪶Танци

🪶Практики за работа с физическото и енергийно тяло

Това пътешествие към мисията на душата ни съвпада с новия цикъл , който отваряме през 2024 и ни дава шанс да затворим миналото с по-дълбоко осъзнаване защо сме тук , за да посеем своето ново намерение за разгръщане през Новата година .

Ритрийтът ще се проведе в лечебното пространство на Домът на Деви на 30 Мин от София .

Съдействаме за споделен транспорт.

Обмен: 280 лв

Цената включва цялата фасилитация от Деви и Према Дая, една нощувки в споделена стая и 4 хранения.

Водещи:

Деви Флоу –

deviflow.com/devi

Према Дая

https://premadayayoga-bg.com/za-men/

Записването става с 30 % капаро.

Подробности – вайбър или what’s app – 0894488808

Go to Top