fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

На Новолунието в Стрелец ще опънем тетивата на копнежите си и преродени като феникс след скорпионските процеси ще насочим погледа си към квантовото поле на всевъзможностите.

Да създаваш е толкова лесно. Ако я питаш Орисницата, това ще ти каже. Тя твореше с размах и случваше. Завихряше елементите в полза на творението си и то скоро оживяваше. Между провидението и проявлението нямаше пречки за нея. Имаше една тайна съставка, която тя използваше в този процес – стремеж за споделяне. Всичко, което създаваше беше в полза на повече хора и това я радваше. Тази Орисница бях аз, още неосъзната, сътворила безброй неша, за които не подозирах, че ще трябва да платя определена цена.

В това онлайн пътешествие ще си поговорим за това до колко е редно да орисваме съдбата си, какви са пречките ни пред това и готови ли сме да платим цената на желаното проявление. Ще видим къде имаме конфликтна енергия, която ни пречи да прояввяваме и раздвоява полето ни.

Аз, Орисницата

Станах Орисница рано, изследвайки безброй начини да се измъкна от неприятни ситуации, които усещах, че ме забиват в задънени житейски улици. Може би осъзнато тръгнах по този път на около 22, когато карах магистратурата си в Лондон и се чудех накъде да подкарам след това живота ми. Един ден попаднах “случайно” на йога. Какво се случи после и за моят път през проявления, падения и възходи ще ти разкажа повече в Наречено – Сторено.

Ти, Орисницата

Вярвам, че във всяка жена живее една Орисница. В тълковният речник е дадено следното значение на думата – Митическо същество, което може да предопределя съдбата на хората. Когато бебето се роди, орисниците се събраха край леглото му, за да го орисат.

Но аз знам, че Орисницата е тази, която може да излезе извън обхвата на Кармата и да започне съзнателно да променя животът си, дори да е в много затънала ситуация. Защото Кармата предопределя животът не до момента, в който цялото минало е изплатено, а до момента, в който започнем да правим нови избори в настоящето, които не са базирани на миналите кармични дългове и травми. Орисницата има силата да нарича реалността, така да я изменя и оформя според най-висшия план на Душата си. И не, не ти трябват специфични умения за това, а да позволиш на вътрешната ти светлина да те води, вместо на разочарованията в миналото.

Вярвам, че можеш да извървиш пътя до най-светлата реалност, в която ръководеща е любовта, а не болката. За това е време да пробудиш Орисницата в теб и да я поведеш на магично пътешествие към Душата.

Каня те на това двучасово пътешествие, в което ще те запозная с елементи от книгата, която пиша:

Кодове на реалността

Да орисаш реалността

Разпознаване на подходящата енергия за манифестиране (и кога да не си помисляш за това)

Законът за привличането (моя трактовка)

Законът за парадоскалното намерение

Магически формули на Орисницата

Вибрационна синхронизация – медитативна настройка за сваляне на нови кодове на реалността от квантовото поле

Наречено – Сторено – техники и похвати

Водеща – Деви – deviflow.com/devi

Обмен: 30 лв за уебинара

Обмен: 40 лв за уебинара + наръчника ( с тези пари ще ми помогнеш да издам книгата си по темата)

Ще получищ линк със Youtube запис след това, който остава на твое разположение. Информацията и медитативната настройка в тази сесия е отвъд времето и може да се гледа и използва във всеки момент, когато сме в състояние на манифестиране.

Ако си заявила и наръчника ще го получиш в пдф файл.

За записване моля да заплатиш таксата по един от следните начни и да изпратиш скрийншот на платежното на deviflow108@gmail.com

Уебинар 30лв можеш да платиш ТУК

Уебинар + наръчник 40лв можеш да платиш ТУК

След това ще ти пратим линк към зуум.

Револют: 0894488808

Сметка:

BG93STSA93000021795092

Банка ДСК

Теодора Рачева

 Или последвай линка за плащане с карта:

Наречено. Сторено.

Go to Top