fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Нежна сила – майката свещения портал към живота

Каня те на едно вътрешно пътуване към фигурата на майката в твоето сърце този път в еднодневен семинар на живо.

Това е най-важната и често най-противоречивата фигура в живота ни. С нея имаме симбиотична връзка, която в един момент трябва да прерастне в друг тип свързаност, а с времето и независимост.
Тя ни е дала живота, после ни е хранила, грижила се е за нас, бдяла е над нас или пък не – дала ни е живота и толкова, или ни е дала живота и после ни е дала на баба и дядо, или пък след това е починала. Има всякакви сценарии и истории, в които е започнал живота за нас.
Но едно е фундаментално и вярно за всички. Ти ни е дала живота и точка.
Каквото и да сме получили след това е само бонус. Казвам го като човек, получил единствено живота от моята биологична майка и вече съм на място в себе си, на което усещам, че това е предостатъчно и то ме прави богата. Което не отменя копнежа ми по нея…
Каня те в едно лечебно пространство, подходящо за всеки, който има майка. Тоест за всеки.

Ще разберем причините да имаме трудни отношения с майка ни, чрез личните ни казуси.

Ще направим фундаментални движения към нашата майка, ще се отворим към нея, ще я получим (такава, каквато е), ще снемем претенциите си към нея и като цяло ще застанем на правилна дистанция от нея, така че и двете да можем да дишаме свободно.

Водеща – Деви – сертифициран фасилитатор по констелации, учила в три школи и с 10 годишен опит в полето.
Виж повече тук: deviflow.com/devi

Тази сесия е под наслова: Нежна сила

Нежна сила е надсловът, под който правя терапевтична и констелационна работа в полето, както и ритуали с какао, вода, благословия за земята и дарове към майката. Това е и наименованието на книгата, която пиша.
Нежността и силата са две привидно противоположни концепции, които намират пресечна точка в сърцето. Това е мекотата и нежността на женското и силата и устойчивостта на мъжкото. Това е прегръдката на майката и стабилността на бащата, които са в мир в сърцето ни. В хода на времето от равенство и баланс, те са влезли в битка и дисхармония.
В новата ера от нас се иска да сложим край на вековната битка. Да съвместим
мъжкото и женското заедно в сърцето ни – нежността и силата.
Това е и начинът, по който държа полето – с много подхранване, нежност и ресурс разобличавам моделите, в които сме живели, за да се направи път на фундаменталната истина. Моят подход е майчино – бащински – сила, мекота и подкрепа, чрез която да се погледне към трудната реалност и да се направи крачка към нейното приемане.

Когато видите обозначението Нежна сила, очаквайте един трансформационен процес, който ще ви помогне да направите вътрешни движения, които да доведат до външни резултати.

Локация – в центъра на София, ще бъде обявена допълнително точната локация

Обмен – 98 лв

Записването става със заплащане на 30 лв капаро по револют или банкова сметка.
Ето начините на плащане на капарото:
Револют:
https://revolut.me/deviflow
0894488808
Сметка : BG93STSA93000021795092
Банка ДСК Теодора Рачева

Go to Top