fbpx
Зарежда Събития
Всички искаме да бъдем щастливи, леки, ефирни, радостни и екстатични, но колко от нас си позволяват това измерение? Понякога имаме енергия и летим, а друг път потъваме в долината на тъгата и нямаме енергия да помръднем.
Нормално е, жени сме. Жената е вихър, цикъл, спирала. Тя е всичко друго, но не и статична. Затова е важно да имаме пространство, в което да можем да обсъждаме важните за нас неща без цедка и осъждане. Вълните на живота всеки ден ни носят нови предизвикателства и ако нямаме енергиен резерв, с който да ги посрещнем, оставаме изтощени, чувстваме се неподкрепени и недоволни. Затова те каня в кръга на подкрепа, където да намериш пространство за всичко, което те вълнува като жена.
Отварям едно споделено онлайн пространство и те каня в женския кръг, в който можем да намерим опора за житейските процеси, през които преминаваме, да преработваме болките си на момента, вместо да залежават в нас и да ни ограбват от радостта и да се зареждаме и наслаждаваме на женските си тела чрез практика.
Всяка седмица темата ще е различна и ще има възможност да я определяте вие! Всеки, който си вземе месечният абонамент може да ми пише с важни теми, върху които иска да работим и с всяка сесия ще адресираме по един от важните за вас въпроси в сатсанга. ࿓
●○ Също два пъти месечно – на Новолуние и Пълнолуние ще правим и подходящи ритуали според темата на лунацията.
Със сигурност темата за вътрешната алхимия, и начините за преобразуване на болката от миналото ще е заложена. Важно е да можем да гледаме на живота си като на архетипно пътешествие с различни стадии и етапи, през което всички преминаваме.
Също всеки път ще се срещаме и с енергията на една Богиня, която отговаря на темата на съответния кръг.
Изобщо съдържанието и преживяването ще са богати!
Тези кръгове ще протичат в три фази:
❣ Сатсанг идва от Сат(истина) Санга (семейство) е процес в който дадена общност се събираме, за да обсъдим и разберем истината за нашата вътрешна природа, как да сме с нея, как да реализираме своя безкраен потенциал. В тази част ще има пространство да споделим важни житейски събития и ситуации, които ни е трудно да разрешим сами и да поговорим по съответната тема на седмицата.
❣ Водена алхимична медитация за преобразуване на трудни чувства и теми, за разгръщане на първичната ни женска природа, за свързване с елементите, за балансиране на енергийните центрове и т.н. Чрез тази медитация ще потъваме все по-дълбоко в лоното на женската си същина. Всеки път ще е различна и ще е съобразена с активната настояща енергия и нуждите на групата.
❣ Практика “Магнетична жена” – в тази част ще раздвижим телата си и ще се докоснем до пространството вътре в нас, което е портал към едно екстатичното измерение – утробата. Когато една жена работи със сексуалната си енергия и я концентрира в утробата, тя създава буквално едно физическо поле на сладост в тялото си, което я подхранва. От този граал, пълен със сладка субстанция, тя може да лекува менталното, емоционалното и физическото си тяло. Ще използваме насладата и екстаза като медицина, за да достигнем до онова състояние на свобода, което е основата на всеки наш копнеж. Практиката ще е фокусирана върху нежно събуждане и активиране на латентната енергия на потенциала в нас, която има способността да ни изцелява и оцелостява. За практиката е добре да имаш йони яйце, но и без може да се изпълнява.
Водеща: Деви – deviflow.com/devi
Понякога ще каня и гости в тези кръгове.
Обмен: 20 лв за еднократен кръг и 70 лв месечен абонамент за 4 кръга
Срещите ще се провеждат в зуум и ще се качват в youtube, така че да имате достъп до тях и в последствие.
За записване:
Моля заплатете сумата по един от трите начина и изпратете платежното на мейла deviflow108@gmail.com
Начини на плащане:
Револют – 0894488808
Paypal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Теодора Рачева

Go to Top