fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

На първото пълнолуние за 2018 и Супер луна те предизвиквам – Осмели се да светиш! Така, както луната отразява цялата светлина на слънцето е време и ние хората да отразим цялата светлина на Създателя.
Ти имаш стойност, имаш светлина, има какво да дадеш на света. Не играй на дребно, не се крий в черупката си, не подценявай даровете си. Каня те в една сесия, в която да изгреем заедно, като звезди на небосклона на житейския си път. Ще се подхраним взаимно, ще се окуражим и ще набележим онези сфери, които очакват нашия изгрев. Пътят тази нощ ще е осветен и по-лесно ще родим визията на онова пробудено наше Аз, което се спотайва в лабиринтите на психето ни.
Тази нощ ще се превърнем в звезди. Ще се осмелим да бъдем това, за което копнеем. Не просто да се стремим, а да го преживеем, да бъдем изцяло в енергията му.

Аз все още изгрявам. Ден след ден събличам плащовете неувреност, които покриваха дълго време сиянието ми. Ден след ден изграждам нова вътрешна визия за себе си, която утвърждава правото ми да бъда звездата на собствения си живот. Каня те да засияем заедно.

Това ще е началото на едно предизвикателство, което ще продължи до другата пълна луна. Ще станеш част от фб група, в която всеки ден ще поствам по едно предизвикателство, нещо, което да изпълниш и да се надскочиш. Нещо, което да те събужда по малко всеки ден и да ти носи тръпка от живота. След това вече никога няма да си същия. Осмели се, годините минават и живота тече. Никога не е по-добър момент от СЕГА.

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Обмен – 15 лв.
записване – info@yogamandala.net
0894488809 – по телефона ще се приемат зявки само на 28, 29 и 30 – ти
Важата карти Мандала с 5 лв допащане
Важат карти мултиспорт

Go to Top