fbpx

От безпокойство през интуиция към яснота – ин йога и ген ключ 57

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Ген ключовете са една невероятна трансмисия, която ни напомня за мъдростта, кодирана в тялото ни и геният, който всеки от нас притежава. 

По време на тези практики ще можем да въплътим мъдростта на активния в момента ген ключ през тялото си. И ин йогата и ген ключовете съдържат есенцията на ДАО –  основният принцип зад всички явления. Ще се учим да се отваряме, да позволяваме и да приемаме. Тези три процеса са диаметрално противоположни на действието, натиска и контрола, които често упражняваме върху живота несъзнателно, движени от страховете си. 

Всяка една от 64-те сенки е проявление на страха и жертвеността, както и всяка една от 64-те сидхи е нюанс на любовта. 

По време на тази сесия, докато сте в позите ще можем да преживеем трите нива на проявление на този ген ключ:

на нивото на сидхито (божествената есенция) – яснота 

на нивото на дарбата -интуиция

на нивото на сянката – безпокойство

В тези сесии използваме сидхито като врата, за да влезем в Ген ключа, точно както и Ричард Ръд съветва – да отделяме 90 % за съзерцание на висшите проявления и 10 % за сянката, която и без това ни е до болка позната от ежедневието. 

Ще осъзнаем на клетъчно ниво, че пътят към яснотата не е отричането на безпокойството, което е присъщо за човешката природа, а неговото обгръщане и приемане. Интуицията е дарба, която всеки човек притежава, но не всеки се доверява и използва активно. В този част нежно ще повдигаме воалите на мъглата, с която сме обгърнали ясното си виждане.

А нивото на сидхито – тази свръх сила, която е състоянието отвъд думите, ще се потопим в нежността и мекотата, които са сърцевината на всеки. 

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi 

Registrations are closed for this event