fbpx
Зарежда Събития

Деви Флоу практика с музика на живо

Ритъмът на тялото, мелодията на сърцето и танцът на душата се срещат в един магичен йога клас с жива музика .
Това е едно незабравимо пътешествие към вътрешния ви свят, което докосва най-дълбоките кътчета на вашето същество.
По време на тези два часа движението и музиката се преплитат, за да откриете нови измерения на вашата практика и да се свържете с тялото и сърцето си.
Тук всяка поза е танц на душата, а всяка нота – пътеводител към източника на любов вътре в нас. Нека заедно се потопим в този свят на красота и хармония , където времето спира и сърцето намира своя ритъм.

💗 Какво е Деви флоу практика :

Деви флоу е наименованието, под което провеждам соматични практики на различни теми. Една от големите ми дарби е да усещам енергията на момента и да позволявам през мен да се спуска темата, валидна за цялата група. Тоест когато идвате на практика Devi flow бъдете отворени да получите точно това, от което имате нужда. Чудесен начин да да излезете от контролиращият си ум и да влезете в потока на настоящето.
С тези практики ще се потопите в мултиизмерно преживяване, което ще огъвкави тялото ви, ще балансира емоциите ви, ще успокои ума ви, докато изграждате връзка между световете и хармонизирате различните си тела.
На физическо ниво тези практики работят за фасцията ви, като я хидратират и така тялото ви става гъвкаво и живо.
Практиките са достъпни за всеки.
Миофасциалната ин йога е част от тези практики. Тя работи с меридианите и точките по тях според ТКМ. В тези практики преобразуваме деструктивните емоции в добродетелни.

💗Каки инструменти ще ползваме: ще използваме различни инструменти като хенгдръм, китара, шрутибокс, флейта и други според магията на настоящия момент

💗 Водещи :
Деви Флоу – йога преподавателка , холистичен терапевт , фасилитаторка на семейни констелации , изследовател на тялото и душата , въвел в България виняса Флоу, ин йога , миофасциална йога и много други

Према Дая- йога преподавателка, психолог , холистичен терапевт и изследователка на звука , която свири на вълшебни и лечебни инструменти от различни части на света .
В практиката Према участва с музиката.

💗 Кога -14.07 от 18.30-20.30 в Йога Дистрикт Мандала

💗Обмен -35 лв
Записването става като пишете на Prema Daya, звъннете на 0894335907 и преведете 10 лв капаро за участие на
ревоюлт: 0894335907

Очакваме ви в пространството, където тяло, сърце и звук се сливат в едно

Go to Top