fbpx

Правото да обичам и да бъда обичан/а – Ин йога практика с Деви

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

„И те заживели щастливо до края на дните си…“

Това ли е любовта?

От малки ние слушаме за приказки с щастлив край. Заливани сме с фантазии за ЕДИНСТВЕНИЯ партньор, за принца на бял кон, плачем на романтични филми, жадно поглъщаме любовни саги.  Ние жадуваме за една романтична любов, която не съществува!. Тя е мит. Тя е фантазия, илюзия, която ни изиграва лоша шега и ни държи в плен на доживотно неудовлетворение и усещане за самота и недостатъчност.

Всички сме движени от нуждата от любов.

Когато сме влюбени, ние се движим над земята – ние буквално летим. Когато загубим любовта, ние пропадаме в недрата на земята и искаме да се скрием и да избягаме и просто затваряме сърцето си малко по малко, за да не изпитваме болката от загубата. И все пак разумно ли е да разчитаме на една толкова непостоянна и зависеща от външни фактори любов?

Любовта е причината всички да сме днес тук. А същевременно светът страда от липсата на здравословната любов.

Къде тогава е любовта?

На тази практика ще потърсим отговор на този въпрос дълбоко в сърцето си.

Образът на Великата Майка – в основата на много древни култове, включително и тракийската религия,  която е била подхранващ, любящ, подкрепящ, грижовен архетип, е бил заменен от един Бог-Съдник, който брои греховете ни и ги съпоставя с добрите ни дела.  През образа на сина божий Исус Христос ни е насадено огромно чувство на вина за изкуплението на нашите минали и бъдещи грехове от един единствен човек. Сякаш е отнета нашата обща майка и ние сме дадени да живеем с бащата, който е дистанциран и майката е потънала в забвение, защото никой не говори за нея. Ние сме деца на разведени родители и следваме този модел поколение след поколение. Ние не сме щастливи заедно. Търсим нещо по-добро, една утопия, която ни носи безкрайно страдание.

Зараждането наново на култа към Богинята започва да внася баланс в един толкова мъжки свят, в който всички са движени от външни постижения, цели и конкуренция, а вътрешно сърцата дори на най-безскрупулните убийци всъщност крещят за любов.

Една от най-големите бариери пред реката на цялостната любов е разделението.  Ние се виждаме отделно от природата, отделно един от друг, отделно от божественото. Ние сме класифицирани в категории, които ни отделят – раса, пол, възраст, класа.

Всички сърца копнеят за едно единствено нещо и то е СВЪРЗАНОСТ. Свързаност на няколко нива – свързаността със собственото ни сърце, на сърцето с ума, с близки на сърцето ни хора, с Цялата Вселена.

Ще се отправим на пътешествие към сърцето и чрез него, за да почувстваме свързаността и любовта, които са неговите съставки. В процеса ще ни подкрепи и етеричната смес „Любов и приемане“, която укрепва сърцето и го отваря за любов, помага при страх от отхвърляне, завист, неприязън и дистанцираност, подобрява способността да прощаваме и пускаме.

Тази практика е за теб, ако искаш :

  • Да позволиш на сърцето си свързаност, въпреки страха и предпазните механизми, които ти пречат да се разтвориш в състоянието ЛЮБОВ
  • Да изцелиш потискани болки и да се освободиш от тях
  • Да се разгърнеш за по-дълбоко себеприемане и любов към себе си
  • Да си позволиш да се обичаш и да пуснеш в сърцето си любов от вън
  • Да усетиш дълбока благотворна свързаност с душата си, света и всички божествени и земни проявления на живота

Запази своето място тук , в събитието, през сайта на Мандала или на 0894488809

Водеща: Деви – deviflow.com/devi
Обмен 13 лв
Карти важат