fbpx
Зарежда Събития
🌍 Този октомври те каним с нас в Мексико на едно магическо потапяне в утробата на Пача Мама, едно пътешествие в дълбините на кораловите рифове на Ривиера Мая и на собствената ти душа.
🌊 Това ще е ритрийт с медитативни гмуркания, подводни енергийни практики, духовни активации, констелации и лечебни церемонии, чрез които да се докоснем до неоткритите води в нас и да извадим скритото злато от дълбините си.
❗️Това не е туристическо пътуване, в което да се снимаш, да хващаш тен и да гледаш живота отстрани.
💜 Това е потапяне в сърцето ти и синхронизиране с местната вибрация, която е останала като наследство от Маите и Толтеките, чрез докосване до техните традиции, които са още живи за търсещите. Тези традиции са запазени в тяхната оригиналност и универсалност, подкрепящи еволюцията на човешкия дух и съзнание.
👣 Нашето пътешествие ще стартира няколко дни преди октомврийското пълнолуние в Овен 🐏, като това е точното време за започване на едно дълбоко пътешествие с пълни сили.
🏖️ Ще пристигнем на о-в Косумел – едно от трите най-красиви места за гмуркане в света. Там първите три дни ще се отдадем на свързване с океана чрез медитативно гмуркане, лечебни практики, лекции и подготовка за пълнолунието.
🧘‍♀️ Защо започваме с медитативно гмуркане?
Това не е стандартно гмуркане, в което фокусът да е в гледането на рибки и красиви корали, които са извън нас, а да се свържем с тях, да ги съпреживеем, да се слеем с тях, да се превърнем в подводни обитатели.
💮 Вътрешно може да отидем дори в зората на нашата еволюция и да отключим дълбоки несъзнателни спомени. Заедно с гмуркането в океана паралелно вътрешно ще се потопим в дълбоката ни подсъзнателна реалност, вътрешното ни неизвестно, от което творим живота си.
🦈 Гмуркането в дълбините на океана, ще ни помогне да навигираме по-добре и в нашият вътрешен подводен свят. Самият акт на потъване надолу, дълбоко под повърхността може да провокира в нас различни реакции, които да ни помогнат да видим и изцелим страхове, които сме носили дълго в нас.
🌟
В следващите дни ще имаме медитативни и раздвижващи практики сутрин и вечер с Деви и Ев. Ще се потопим в местната култура, ще се наслаждаваме на лазурните води и белите пясъци, ще опитваме нови плодове, ще се опитаме да вникнем в местното разбиране за живота.
🛳 На четвъртия ден ще хванем ферибота за Плая дел Кармен, където ще се настаним в прекрасна вила, която ще е нашата база в оставащите дни.
От там програмата ни ще продължи с лечебни практики, церемонии, енергийни актавации при Майските пирамиди, потапяне в магическите лечебни води на сенотетата, посрещане на изгрев и залез, и интеграция на всички процеси.
🌕 На пълнолунието на 28ми Октомври ни очаква силно изживяване със Шаман Ахау, група жреци, които ще ни потопят в магията на тяхната звукова медитациа на брега на океана.
Повече информация за церемонията при запитване.
🌟
От 31ви до 2ри в Мексико се празнува Día de los Muertos!
👵👴 Това е празненство, в което местните почитат предците си, правят олтари с дарове и паради, в които смъртта и живота се преплитат.
Едната вечер в уединението на вилата ни ще направим церемония „Нощ на Помирение с Предците“ с констелации и практиките за свързване и получаване на прошка и благословии от тези преди нас, затова може да си носите техни снимки.
Ще преживеем и още две церемонии – едната ще бъде Ceremonia de Temazcal, а другата с растения на силата (по желание). Повече информация за дълбоко лечебния процес с растенията на силата можете да получите в интервюто. Ако не искате да се включите в церемонията с растения, може да избирате между екскурзия или релакс на плажа.
🛖 Темаскал е церемония, предавана през поколенията на мексиканското наследство. Участниците седят в традиционно инипи за изпотяване за здраве и терапевтични ползи.
Церемониите обикновено продължават два или повече часа и обикновено се ръководят така наречен шаман или темаскалеро/а. В непрогледната тъмнина на инипито се внасят един по един нагорещени камъни като с тях се канят духовете лечители.
Поставят се по средата и се затваря портата. Ритуала се състои от 4 порти, които са едно обръщение към четирите посоки на вселената, духовете и силата на нашите предци. По време на всяка една от портите се пеят песни и се казват молитви в церемониалното пространство.
💧 Гмуркане в Сеноте
Сеноте са естествен подземен резервоар с вода и са разпространени в Юкатан, Мексико. Те са образувани от падането на метеор, който е перфорирал земята и там са се образували тези невероятни подводни пещери с вода.
Сеноте за културата на маите са били символ на дуалността, тъй като са представлявали живота и смъртта. Те са били източник на вода за градовете на маите и са представлявали вратата към света на мъртвите: Xibalbá.
За разлика от океана, където може да има големи вълни или силно подводно течение, сеноте са затворени в пещери, които защитават спокойните, лазурни води от влиянието на елементите. Това обикновено ги прави идеално място за спокойно плуване. В края на ритрийта след темаскала ще направим и гмуркане в сеноте, което е невероятна възможност да се почувстваме в утробата на майката Земя.
⛰️ Пирамидите в Ривиера Мая 🗿
Пирамидите около Плая и Тулум несъмнено са най-важният обект на брега на Кинтана Роо. Името означава стена, която ограничава основния комплекс от северната, южната и западната му страна. В Тулум можем да се докоснем до останките от величествените постройки на маите, които са западнали след нахлуването на Испанците. И до днес в руините може да се види восък, което е потвърждение, че хората все още почитат старите богове.
❗️ Този ритрийт НЕ Е с цел туризъм, а дълбока вътрешна работа и трансформация.
🥝На самият ритрийт е препоръчително консумация предимно на жива храна и плодови сокове, но който няма да участва в церемония с разстенията на силата или няма желание за детокс, може да се възползва от богатата Мексиканска кухня.
🧉За работа с растенията на силата е задължителна диета и ще бъдат осигурени условията за такава.
Подробна програма предоставяме при записване.
🌟
Водещи на това пътешествие са Деви и Ив Николова.
🧚‍♀️ Ив Николова
Моят личен духовен път и дарбата ми за проводник на духовна информация и лечения от висшите ни азове се развива в годините от 2016-та насам.
Живях в Козумел и Плая дел Кармен, Колумбия и Белиз през 2017 и 2018-та, където се отдадох изцяло на обучения по енергийна и духовна терапия, хипнотерапия, слънцеядство, и много други леченбни модалности.
Аз съм активатор и катализатор на перманентни промени в хората. Напипвам блокажите в емоционалното и менталното болково тяло и ги освобождавам по най-лесният и безболезнен начин, енергийно.
Аз съм фунията през която изтича тази информация, кратко, ясно и правилно поднесена към всеки един човек индивидуално с точно това което той трябва да чуе и поднесена по начин, по който може да усвои правилно.
Именно това е моята рола да усещам хората и да им давам правилният инструмент в ръцете, с който те сами ще боравят енергийно, за да преминават през предизвикателства в живота си.
Освобождавам емоционалните и менталните блокажи и активирам нови кодове за израстване, нови програми и модели на поведение.
FB & Instagram @therapy.with.eve
🌸🌸🌸🌸🌸
🧘‍♀️ Деви
Организирам ритрийти от 2007 г, когато още тази форма на пътуване не беше така позната у нас.
Моята работа е да превеждам хората през процеси на трансформация, които им помагат да се свържат по-дълбоко със същността си.
Модалностите, които използвам са терапевтична и констелационна работа, йога, дишане и медитация, женски праткики, екстатични танци, какао церемонии и ред други практиките според енергията на групата.
Създавам поле, в което всеки да намери онзи ресурс, който му е необходим, за да разгърне потенциала си и да живее свободно и в лекота.
Моят път през духовните и лечебни практики започна с йога, премина през тантра и енергийни терапии и намери стабилна основа в констелациите, които изучавах в три школи.
Може да видите по-подробно моят път тук:
https://deviflow.com/devi/

🌸
🌸🌸🌸🌸
👣 Пътешествието се извършва с любезното съдействие на туроператор Дан- Теа.
Цена: 3400 евро
Цената включва:
– Самолетен билет София – Канкун и обратно
– Всички вътрешни трансфери, включително фериботи
– 11 нощувки в прекрасни частни вили, изцяло на наше разположение
– 3 гмуркания на специално наети за нас лодки, които да ни предложат цялостно медитативно изживяване
– Всички посещения – сеноте, пирамиди и др.
– Темаскал церемония
– Саунд хийлинг на пълнолуние
– Всички практики, сесии, ритуали и терапии по програма
– Индивидуални лечебни сесии с Ив и Деви
– Свежи закуски, плодове и фрешове
– 2 групови вечери
Цената НЕ включва:
– Церемония с растения на силата. Желание за участие трябва да се изяви при записване
– Разходи от личен характер
💮
🙋‍♀️ Въпроси и записване на тел и Viber
0894488808 Деви
0876140452 Ив.
🖊 По имейл на deviflow108@gmail.com
🗣 Условия за записване:
– Записването се потвърждава само след лично интервю и заплащане на 30% капаро.
– Мероприятието ще се състои при минимум 10 участника.
– При отказ от събитието от страна на клиента до 90 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв административна такса.
– При отказ от събитието от страна на клиента под 90 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване.

Go to Top