fbpx

Програма Най-добрата АЗ

Зарежда Събития

Всяка нова година започваме с надеждата за една по-добра година, повече успехи, здраве, любов и изобилие. Е да, но в един момент неизбежно ни помита ежедневната вихрушка от ангажименти, които винаги са добро оправдание да отложим практиката си, грижата за себе си и всичко, което ни е важно, но не е спешно.

Не можем да натоварваме годината с нашите очаквания, ако пренасяме старите си модели и навици от старата, защото промяната не зависи от новата година, а от нас самите.

Затова в началото на тази нова година, в първото новолуние на 13 януари те каня да започнеш една системна работа, която ще ти помогне да береш резултатите от редовната ти практика в чисто житейските ситуации. Каня те на едномесечна сутрешна практика, която ще ти помогне да изградиш солиден вътрешен център. Вътрешният център е твоето убежище, което ти предлага подслон от житейските бури, но също ти помага в трудни ситуации и при вземането на важни решения.

Практиката е моята котва през годините и макар, че тя се променя, едно нещо остава същото – съкровеното време, прекарано със себе си.

Практиката ме е подкрепяла многократно по време на житейски изпитания, в които бера плодовете от всекидневното ми посвещаване чрез проявата на една вътрешна устойчивост и стабилност, колкото и да се е разклатило всичко около мен.

 

Каня те на едномесечни сутрешни практики на живо с мен в рамките на 1 месец от 13 януари до 12 февруари.

Всеки ден ще практикуваме сурия намаскар (поздрав към Слънцето), като ще надграждаме с по 1 цикъл всеки ден. Ще споделя с вас всичко, което съм тествала през годините и работи чудесно за мен. Като една динамична жена, която обича промяната, практиката ще е разнообразна, като ще има надграждане, за да можеш да се радваш на прогреса си и да увеличиш капацитета на възможностите си.

 

Идеята е да работим в рамките на един лунен месец – от Новолуние до Новолуние, като посветим енергията от практиките си на едно наше желание или мечта, която копнеем да реализираме. Ще започнем на Новолунието в Козирог на 13 януари с поставяне на това намерение и всеки ден ще го подхранваме с енергията от практиката си .

 

В практиките ще се включва:

 

Поставяне на намерение – правилно поставеното намерение е половината от работата

Йога

Дао упражнения

Дихателни практики

Медитации и визуализациии

Енергийна работа

 

Условия за участие:

•Това не е обикновена онлайн програма, а един месец, в който ще се изисква твоето посвещаване по 30 минути на ден.

•За участие моля изпратете кратко мотивационно писмо на deviflow108@gmail.com

•Програмата ще остане на твое разположение и след това, така че можеш да я минаваш многократно 🙂

•Обмен: 5 лв на ден (общо 150 лв) , като аз ще отделя 10 % от тази сума за добри дела, които да помогнат на хора и животни в нужда.

•Стипендия – ще подаря тази прорграма на 1 човек, който много иска да се запише, но няма финансовата възможност. Моля за мотивационно писмо на deviflow108@gmail.com

 

Защо да ми се довериш? 

От 20 години реализирам желанията и мечтите си с помощта на Новолунната енергия и знам всички тънкости в този процес 🙂

Създала съм множество успешни проекти, като към момента инвестирам енергията си само в тези два:

Deviflow.com

11-moons.com

 

А тези съм реализирала и предала нататък:

Omnitom

Yogamandala

Trinityretreathouse

 

Преподавам от 2007 г.

Имам редовна практика, която ми дава стабилност и основа за разгръщане

От 2007 г. съм посветила живота си на работата с хора за тяхното благоденствие

 

Go to Top