fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
В главата ти минават между 5 и 7 хиляди мисли на ден. Но те са същите стари мисли като вчера.
Те пораждат същата емоция.
Това води до същото действие.
И в крайна сметка си в същия стар цикъл.
Да, ти си създаден/а да печелиш. Но програмите, които си получил/а в хода на живота, те тласкат към една реалност, която не е само твоя. Тя включва родовата памет и модели, включва отломките от миналите ти животи, включва преживяванията ти докато си бил невинно дете.
Ти не си виновен/а. И ти имаш силата да промениш тези програми. Да ги пренапишеш. Да се събудиш един ден с нови мисли, които водят до нови емоции, които от своя страна пораждат плодотворни действия и те създават напълно нова реалност.

Каним те да излезеш от този цикъл на повтаряемост, да погледнеш назад с благодарност и напред с нова перспектива.
Защото трудно можем да надскочим себе си, ако не спрем, за да погледнем към уроците на миналото, да им благодарим и помирим в сърцето си. Само тогава в нас се отваря пространство за ново бъдеще, което не се базира на болката от миналото ни, а на себе- познанието и вярата в най-разгърнатия ни потенциал.
Колкото и да повтаряме утвърждения, колкото и да пишем желания на новолуние, докато в нас има конфликтна енергия, не можем да реализираме мечтите си. Докато сме бутани от болката си, вместо да сме теглени от визията си, ние сме в капана на миналото. Защо мислите, че някои хора успяват, а други се въртят в кръг?
Ще ви споделим тайната на вътрешното удовлетворение (според нас) и ще измерим дефиницията за успех с вашият аршин. Ще ви споделим нашия начин да надмогваме демоните на ниската мотивация, мързел, хаос, несигурност, и заедно ще надскочим старите версии на ограничените ни Аз.
Деви и Гая те каним на един цялостен процес за съзнателно сбогуване с миналото и изграждане на нова парадигма около благополучието, любовта и успеха.
Това е онлайн уебинар в 2 части на 16.01 и 23.01 2022 г., като между тях ще има време да узрее визията ни.
За да имаме мощно ново начало, ще си дадем 9 дни, в които да интегрираме миналите си успехи и неуспехи и да оформим нова траектория, която да ни отведе право в обятията на проявената в света вътрешна реализация.
Важно е да се запитаме – Имаме ли в живота си пространство за мечтите си или се движим по нишката на оцеляването или по утъпкания коловоз на миналото?
Ние вярваме, че цялото познание за верния ход на живота ни е код в сърцето ни. Но дали имаме достъп до мъдростта му? Можем ли да му се доверим и имаме ли куража да го последвам пътя му?
Представете си едно пространство, в което да изследвате желанията и да получите вдъхновение, мотивация, насърчение и модел да реализирате най-добрата си година до сега!
В първата част, на 16.01, ще работим с миналото и неговите капани. Посредством медитация и системна работа ще минем през най-ключовите ситуации на 2021 и ще ги наместим във вътрешната си матрица на правилното място.
Какво да очаквате:

 • Линия на времето
 • Моделът на кръговрата
 • Новият кръговрат
 • От провидение към проявление
 • Празнуване
 • Медитация
 • В какъв човек трябва да се превърна, за да си позволя да преживея новата си визия.
 • Принципи – ценности – визия – проявление
На 23.01 ще се фокусираме изцяло върху новата си визия. Ще си поставим цели, които са ясно дефинирани от място на вътрешно знание и свързаност, и ще изследваме какъв е нашия начин за тяхното реализиране.
Какво да очаквате:
 • Постигане на яснота “кой съм аз сега и кой искам да бъда в разгърнатия си потенциал, и кои са настоящите ценности, които ме движат”.
 • Разработване на визия и цели в синхрон с визията
 • Планиране на следващите стъпки към създаване на живот, който ми носи радост
 • Създаване на онлайн карта на личното съкровище
Водещи: Деви и Гая
Кои сме ние?
Две жени, които са имали смелостта да следват визията на сърцето си и се разгръщат всеки ден. Майки, основатели на бизнеси, водещи на семинари и души, които следват пътя си.
Повече за Девиdeviflow.com/devi
Повече за Гая – Гая е лайф коуч и директор на Инсайт Семинари в Англия. След корпоративна кариера в Хавас Медия в България и Уолт Дисни в Лондон, Гая избира да служи на хората и техния път към себе-познанието и благополучието в живота.
Нейния опит като съпруга и майка на две малки деца и жена, която управлява организация с доброволци от целия свят, я мотивира да служи на много жени и да ги подкрепя в пътя им към лидерството.
Обмен: за целият процес – 55 лв, което включва:
 •  Два двучасови уебинара
 •  Участие в затворена група
 •  Всекидневни задачи между двата уебинара
 •  БОНУС – При записване на двама участници – 50 % отстъпка от цената на единия билет.

ВЗЕМИ ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ ТУК

ВЗЕМИ БИЛЕТ ЗА ДВАМА ТУК

Go to Top