fbpx

Седемте права – тематична Ин йога с Деви

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Време е да погледнеш към 7-те права, с които идваш на тази земя. Независимо в какво състояние се намираш сега, всеки момент е добър, за да започнеш отново да възстановиш връзката си с най-висшето си проявление, като получиш по-дълбоко разбиране през преживяването, за това което е твое изконно право.

7-те права са онези фундаментални принципи, които са заложени в нас и които ние често нарушаваме, поддавайки се на провокациите на старата енергия.

Тези практики ще ти дадат възможност да погледнеш дълбоко в себе си и да видиш източниците на твоето объркване, повтарящи се модели и неуспехи на всичките тези 7 нива. От друга страна ще прозреш и потенциалите, възможностите и начините как да преподпишеш един по-успешен договор с Живота, за да има повече осъзнатост и радост в дните ти.

Числото 7 е считано за свещено и мистично според нумерологията и в много древни традиции. Господ е създал земята за седем дни, на 7 години минаваме през повратни житейски цикли, първите 7 години от живота са основополагащи, 7 са цветовете на дъгата и чакрите ни. Тези 7 измерения на съзнание (чакрите) са свързани с определени права за усвояване на всяко ниво.
Затова реших да представя чакрите през тези 7 права, за да можем да надникнем зад теорията и да преживеем през емоциите и телата си тези 7 важни източници на вътрешна сила.
Много често ние сами нарушаваме тези права, като си забраняваме на едно или повече нива да преживяваме всяко от тях. Блокирането на едно ниво води до блокиране на повече нива и така цялата ни система страда.

В тези часове ще комбинирам пасивната и дълбоко отпускаща ин йога практика за физическото тяло със силата на етеричните масла за емоционалното тяло и информация с утвърждения за менталното тяло, за да сглобим пъзела. Духовното ни тяло автоматично се повлиява, когато се погрижим за другите ни тела. С тези практики ще позволим на Божествената искра да се запали в нас и да се храни директно от Извора на битието.

Както е важно да се чете дребния шрифт при договорите, така аз ще ви дам много ценна и полезна информация, за да заявите вашите права обратно и да манифестирате живот в радост и лекота. Възможно е! Аз не спирам да ги утвърждавам за себе си и виждам подобренията в живота ми на всички нива.

Най-голям ефект има ако се посетят всички практики, но може да посетиш и само тези, които те зоват.

  • 6.01. 2020 г. – Правото да Бъда тук и да Имам
  • 13.01.2020 г. – Правото да Чувствам
  • 20.01. 2020 г. – Правото да Действам
  • 27.01.2020г. – Правото да Обичам и да бъда Обичан/а
  • 03.02.2020г. – Правото да се Изразявам Свободно
  • 10.02.2020 г. – Правото да Виждам Ясно
  • 17.02.2017 г. – Правото да Знам

Само с предварително записване на 0894488809
Водеща: Деви – deviflow.com/devi
Обмен 13 лв
Карти важат