fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Да си подарим едно синьо лято, което ще бъде белязано от безгрижие, свързаност и приключения. Да си върнем радостта, да укрепим здравето си и да се забавляваме под лятното небе.

Представи си дълги дни на плажа, сутрешни и следобедни практики, изпращане на слънцето с благодарност, вълнуващи мигове с освободени хора, посещение на свещени места, огън на плажа, плуване, терапии, ароматни моменти, разговори под звездите.

Подготвили сме разнообразни практики, които да ревитализират и подмладят тялото ти, да дадат така жадуваната свобода на душата ти, да измият целия стрес от градското ежедневие.
Каним те в племето на свободните хора, където можеш да бъдеш себе си, онова най-истинско себе, което те чака търпеливо в дълбините ти. 
Ще научиш, но и ще забравиш, ще практикуваш и ще се забавляваш, ще подходиш отговорно към себе си, но и ще се разтовариш безкрайно. Защото радостният живот е баланса между противоположностите, ще опиташ от всичко, за да останеш със себе си.

Много е вероятно да ти хареса да живееш в момента, да трансформираш тежките енергии в лекота, да вдъхнеш аромата на свободата и да я вземеш в куфара си на тръгване обратно към живота ти.

Освен практиките, при интерес може да направим и еднодневно посещение до светилищата на Странджа – Индипасха, гроба на Бастет.

Какао церемония с поднасяне на дарове на Бегликташ.

Водеща – Деви

Деви ще води практиките, а Цветан (главен готвач и терапевт) ще приготвя закуските, вечерята и ще предлага по желание масажи.

Къде?
Дървената къща на Хонка в Синеморец, която разполага със собствена зала и открита зона за практики.

Групата ще е малка, максимум до 15 човека. Настаняването ще бъде в дървената къща и в съседните малки хотелчета, след изчерпване на местата в къщата.

Цена: 470 лв, която включва
4 нощувки на човек в споделена стая
4 закуски и 1 вечеря
Всички практики

За деца – пуснете запитване.

🏎 Транспорт – комбинираме се по коли. Който разполага с автомобил взима тези без и си делим разходите.

📔 Записване – местата са ограничени
Може да запазиш своето само със заплащане на капаро.

Сметка за капаро

💰 Йога Мандала ЕООД
BG60BUIN95611000471591
BIC: BUINBGSF
Основание: провеждане на семинар и датите

Условия за записване:

🌅 Условия за записване:

Записването става със заплащане на 30 % капаро

Пълно заплащане на ритрийта – до 5 дни преди провеждането му.

При отказ от събитието от страна на клиента до 30 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв. административна такса.

При отказ от събитието от страна на клиента до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде депозирано за участие в друг бъдещ ритрийт.

При отказ от събитието от страна на клиента до 5 дни преди провеждането му, заплатените суми не подлежат на възстановяване.

При положителен тест за ковид на участник, до 1 ден преди провеждане на ритрийта, капарото може да се прехвърли за бъдещ ритрийт или друг продукт на deviflow, включително онлайн програми, лична консултация и др.

Записването става единствено по мейл или чрез попълване на бланка за записване на сайта deviflow.com
При записване се съгласявате с условията.

Повече информация: 0894488808
deviflow108@gmail.com

Go to Top