fbpx

Тематична Ин йога – Чистота и истина – 5 чакра

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Каним те на една магическа поредица, която стъпка по стъпка ще отключи енергията в чакрите ти и ще позволи на потока от жизнени сокове да разшири съзнанието, да подобри функциите на ендокринната система и органите в тялото ти, за да изпиташ благоденствие на всички нива.

В тези ароматни 7 сесии ще изследваме темите и органите на всяка чакра,

ще ги укрепваме и ревитализираме чрез полагане на блендовете на 11 moons за всеки център, ще препрограмираме ума чрез утвържения, специално подбрани асани за работа със съответните органи и системи, активиращи мантри и лечебни звуци.

В тази сесия ще работим с пета чакра – Вишудхи

Вишудхи е свързана със способността ни да се изразяваме и да изслушваме, както и с житейската ни мисия и призвание. Намира се ямката на гърлото и е свързана с функциите на щитовидната жлеза, гласните струни, гърлото, ушите, еднокринната система. Дисбаланс с Вишудхи се проявява под формата на трудно себеизразяване, страх от публично говорене, неспособност да изслушваме, неспособност да приемаме мнение, различно от нашето, буца в гърлото, болки във врата и проблеми с щитовидната жлеза.  Балансирана пета чакра се проявява под формата на добри комуникативни умения, обаятелност, способност да изслушваме и да изразяваме чувствата си по коректен начин.

В тази практика ще работим с гърления център, който е най-тесният проход на енергията по протежение на главният енергиен канал – Сушумна. Често енергията блокира на нивото на гърлото,  врата и раменете. Ще се погрижим за блокажите в тази зона чрез флуидни движения, потупвания, пасивни задържания, пеене на мантри, звуци от пеещата купа и утвърждения. Маслата от тамян, джинджифил, розмарин, грейпфрут, мента, лавандула, кипарис, майорам и лайка ще подкрепят гърлото ни, за да се свръжем с потока на истина и лекота.

Водещ: Деви

Цена: 13 лв, карти важат