fbpx

Тематична Ин йога – Любов и приемане 4та чакра

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Каним те на една магическа поредица, която стъпка по стъпка ще отключи енергията в чакрите ти и ще позволи на потока от жизнени сокове да разшири съзнанието, да подобри функциите на ендокринната система и органите в тялото ти, за да изпиташ благоденствие на всички нива.

В тези ароматни 7 сесии ще изследваме темите и органите на всяка чакра,

ще ги укрепваме и ревитализираме чрез полагане на блендовете на 11 moons за всеки център, ще препрограмираме ума чрез утвържения, специално подбрани асани за работа със съответните органи и системи, активиращи мантри и лечебни звуци.

В тази сесия ще работим с четвърта чакра – Анахата

Анахата е свързана любовта, омиротворението, връзката ни с другите, приемането и  съпричастността. Намира се в сърдечната област и отговаря за тимусната жлеза, кръвообращението, сърцето, белите дробове, гърдите, ребрата, ръцете и имунитета. Неспосбността да обичаме и да показваме уязвимост, страхът от отхвърляне, завистта и нарцисизма индикират дисбаланс на четвърта чакра. Балансирана четвърта чакра означава, че сме способни да обичаме себе си и останалите, прощаваме и пускаме миналото с лекота, изпитваме благодарност за всичко, което ни се случва и с готовност служим на живота.

В тази практика ще работим с енергията на сърцето, като култивираме нежност и мекота чрез пасивни огъващи назад пози. Ще се озовем в градината на сърцето с маслата от лавандула, копър, хвойна, здравец, мента, карамфил, розмарин, роза, иланг-иланг, кориандър, портокал, лимон, мирта и сандалово дърво. Ще отваряме листенце по листенце лотоса в сърцето, за да се докоснем до лъчезарната енергия на любовта и тихия екстаз.

Водещ: Деви

Цена: 13 лв, карти важат

Registrations are closed for this event